Ny Bufdir-direktør på plass
Gå tilbake

Ny Bufdir-direktør på plass

16. august 2022

Mandag 15. august fikk Barne-, ungdoms-, og familiedirektoratet (Bufdir) ny direktør. Hege Nilssen kommer fra jobben som direktør for Utdanningsdirektoratet.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på det viktige arbeidet med å lede Bufdir, som har et stort og viktig samfunnsoppdrag for barnevern, barn og unges oppvekst, likestilling og ikke-diskriminering. Det er også et veldig spennende tidspunkt å ta over denne jobben på nå, med mange endringer på gang på barnevernsfeltet, sier den nye Bufdir-direktøren i en melding.

Les også: «Ser frem til videre byutvikling: Over 30 års runddans på Helsfyr og Bryn»

Med Hege Nilssens bakgrunn fra utdanningssektoren, har hun gjort seg mange tanker om hvordan vi best kan jobbe for å fremme en trygg barndom og gode oppvekstsvilkår for alle barn og unge.

Etter første dag på kontoret i Fredrik Selmers vei på Helsfyr i Oslo gikk turen til Arendal hvor hun åpner Bufdirs to arrangementer tirsdag 16. august. Arrangementene streames her og her.

Nilssen kommer fra jobben som direktør for Utdanningsdirektoratet siden 2018 og har også erfaring fra Utdannings- og forskningsdepartementet som avdelingsdirektør. Nilssen etterfølger Mari Trommald og har en åremålsstilling for en periode på seks år.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email