Ny deltaker i Bryn-Helsfyr-samarbeidet
Gå tilbake

Ny deltaker i Bryn-Helsfyr-samarbeidet

21. august 2015

Fyrstikkalléen 3 blir deltaker i Bryn-Helsfyr-samarbeidet, der eiendomsaktører driver langsiktig omdømmebygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet.

Presseinformasjon
Oslo, 21. august 2015

Fyrstikkalleen 3 på Helsfyr ble nylig kjøpt av et selskap eid av J B Ugland Eiendom, Otterlei Group og Vedal Investor.

Eiendommen, som ble solgt av Oslo Areal som del av en porteføljetilpasning, har et samlet areal på ca 10.000 kvm og ligger sentralt ved kollektivknutepunktet og Fyrstikktorget på Helsfyr. Bygget huser leietakere som Økonomipartner, Steria og Apex-klinikken, og har i øyeblikket ca 2.500 kvm ledig areal med by- og fjordutsikt i 5. og 7. etasje.

Nå har også den nye eieren, på linje med Oslo Areal og en rekke andre eiendomsaktører, blitt deltaker i Bryn-Helsfyr-samarbeidets omdømmebygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet.

– Vi er svært fornøyd med å ha overtatt en eiendom av høy standard i et spennende område som trolig har byens beste tilgjengelighet. Bryn-Helsfyr-samarbeidet gjør en viktig omdømmejobb til glede for alle med interesser i området, og som gårdeier er det naturlig for oss å delta, sier daglig leder Jan-Ivar Thomas i Fyrstikkalléen 3.

Andre deltakere i Bryn-Helsfyr-samarbeidet er SAJA Eiendom, Tveten Park, Øni Eiendom v/Maya Eiendom, Basale, Oslo Areal, Fortin, Bryn Eiendom, Jotne Eiendom, HAS Investment, BundeBygg, Pecunia Eiendomsselskap, NAF, Entra, Brødrene Jensen, Gasmann Eiendom, Sigellen, Østensjøveien 43 AS, Eiendomsselskapet Argentum, Timms Reperbane, DNB Næringseiendom, Schage Eiendom og NCC Property Development.


Bilder: Fyrstikkalléen 3. (Foto: Nyebilder.no)

For mer informasjon om Bryn-Helsfyr og Bryn-Helsfyr-prosjektet:

Besøk: www.bryn-helsfyr.no – eller kontakt:

Per Kristian Lundquist (koordinator og talsmann i prosjektet)
Telefon: 901 99 016
E-post: lundquist@bryn-helsfyr.no

Følg Bryn-Helsfyr på Facebook

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Oslo  20150527
Næringseiendomsbilder
Foto: nyebilder.no Oslo  20150527
Næringseiendomsbilder
Foto: nyebilder.no