Ny sjef for Brødrene Dahl
Gå tilbake

Ny sjef for Brødrene Dahl

15. august 2022

Lars Tendal (bildet) er ansatt som ny CEO i Brødrene Dahl AS. Selskapet har hovedkontor og Oslo-avdeling i Brynsengveien 5 på Bryn i Oslo, og er en organisasjon med 55 servicesentre og mer 1100 medarbeidere fordelt over hele landet.

Lars Tendal startet i jobben 2. august 2022. Han overtar etter Asbjørn Vennebo som siden høsten 2019 både har vært CEO for Brødrene Dahl og konsernsjef for Dahl Optimera Norge. Vennebo fortsetter som konsernsjef.

Les også: «Brødrene Dahl på veien med helelektrisk kranbil

«Lars Tendal har omfattende ledererfaring og kommer fra Coop Norge der han var kjededirektør for OBS Hypermarked. Med utdannelse fra Handelshøyskolen BI og INSEAD, er Tendal godt rustet for lederoppgaven i Brødrene Dahl. Tendal har omfattende ledererfaring fra selskaper som Wenaas Workwear, Power Norge, Posten og Orkla», skriver selskapet i en melding.

Gjennom styreledererfaring fra Bjerke Rør og Bjerke Ventilasjon siden 2020, er han også godt kjent med de mange aspektene ved bransjene han nå skal jobbe med.

– Handel i dagens marked dreier seg både om varer, tekniske avanserte løsninger, fremtidsrettede logistikkløsninger og pågående behov for effektivisering innenfor bygg- og anleggssektoren. Brødrene Dahls virksomhet utvikler seg derfor fortløpende med nye tjenester og løsninger som bidrar til enklere arbeidsprosesser og økt verdiskapning for kundene. Det er svært motiverende for meg å få lede dette arbeidet inn i neste fase og samtidig videreutvikle dagens kjernevirksomhet, sier Lars Tendal.

Brødrene Dahl arbeider innenfor kundesegmentene VVS, VMT, industri, havbruk, vannkraft og samferdsel. Nærhet til kundene er viktigste prinsipp for selskapets organisasjon med mer enn 1100 medarbeidere fordelt over hele landet. Brødrene Dahl er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain.

Kilde og bilde: Brødrene Dahl AS.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email