Norvestor vil overta Intelecom
Gå tilbake

Norvestor vil overta Intelecom

28. oktober 2008

I følge en børsmelding har styret i Intelecom Group ASA (”Intelecom”) og Norvestor Equity (”Norvestor”) signert en avtale hvor Norvestor forplikter seg til å legge inn bud på alle Intelecoms aksjer til en pris pr aksje på NOK 6,-.
Budprisen representerer en 39 prosent budpremie i forhold til siste notering.

– Vi anser Norvestors tilbud som en positiv anerkjennelse av den jobben vi i Intelecom har gjort og de resultatene vi skaper. Norvestor har finansiell tyngde samt en sterk operasjonell og nordisk ekspertise rundt våre forretningsområder, som vi vil dra stor nytte av når vi jobber med videre vekst i Skandinavia, sier Eivind Hauglie-Hanssen.

Tilbudet er et resultat av en strategisk evalueringsprosess som ble initiert/igangsatt av Intelecoms styre og kommunisert gjennom børsmelding som ble lagt ut 18. juli 2008.

Innfrielse av budet betinger at 90 prosent av aksjonærene aksepterer tilbudet , gjennomføring av en tilfredsstillende due-dilligence, samt at Norvestor får tilfredsstillende lånefinansiering. Intelecoms styre mener den tilbudte prisen er en rettferdig prising av selskapets aksjer basert på kjennskap og dagens situasjon. Basert på dette vil styret anbefale Intelecoms aksjonærer å akseptere budet.

Blir Intelecom kjøpt av Norvestor er planen å ta selskapet av Oslo Børs.

Intelecom vil nå fortsette arbeidet med å skape verdi for sine kunder, partnere og ansatte, heter det i meldingen.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email