Norsk Tid tilbyr «resepsjonistens drøm»
Gå tilbake

Norsk Tid tilbyr «resepsjonistens drøm»

18. januar 2012

Norsk Tid i Karoline Kristiansens vei 6 på Bryn-Helsfyr har introdusert det de betgener som resepsjonistens drøm – en fullstendig tilstedeoversikt og status på alle.

Ifølge en melding på selskapets websider handler det om siste versjon av tidBANK, selskapets verktøy for full styring av egen tid. Den nye versjonen inneholder flere nyheter og forbedringer, blant annet i form av nye funksjoner og visuelle forbedringer i modulen @office.

«Resepsjonister kan nå endelig få den totale oversikten over hvem som er tilgjengelig, hvordan de kan få tak i dem og når de kommer tilbake», skriver selskapet i meldingen.

Løsningen bygger som tidligere på informasjon fra registreringer gjort i tidBANK med forventet returtid. Nytt er integrasjon med oppføringer fra Exchange-kalender og en egen meldingstjeneste i tidBANK. Informasjonen er samlet for å gi optimal brukervennlighet.

Hver ansatt har et dynamisk og levende visittkort med:

– Bilde
– Kontaktinformasjon, inkludert sosiale medier, lynmeldingstjenester m.m.
– Status på den ansatte:
– Inne/ute
– Ledig/opptatt (kalender)
– Fraværskode
– Fraværsmelding
– Symboler som forteller om den ansatte er på reise, møte m.m.
– Returtid
– Kart over arbeidssted og ev. hjemme
– Kalenderintegrasjon med Exchange som gir oversikt over avtaler i kalenderen

Se informasjonsvideo for løsningen her.

Norsk Tid as, som har kontor i Karoline Kristiansens vei 6 midt på Fyrstikktorget på Bryn-Helsfyr, har utviklet og levert systemløsninger for styring av tid-ressurser i bedrifter og offentlig sektor siden 1992. Selskapets aktive eiere har erfaring fra bransjen fra før 1980, og har deltatt i innføringen av bedre rutiner hos mer enn 700 kunder i Norge og Sverige. Selskapet eies av 4 av de ansatte. Selskapet fikk i 2007 for femte gang AAA rating. Økonomien er solid.

Kilde og bilde: www.tidbank.no

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email