Nordens største kontrakt av sitt slag til NCC
Gå tilbake

Nordens største kontrakt av sitt slag til NCC

18. april 2017

NCC har inngått avtale med AF Gruppen om det som trolig er det største asfaltprosjekt gjennomført i Norden.

Det 23 kilometer lange motorvei-prosjektet mellom Arendal og Tvedestrand gjennomføres av AF-Gruppen og rett før påske ble det klart at NCC fikk oppdraget med å levere asfalt til prosjektet. Begge selskapene har hovedkontor på Bryn-Helsfyr, i henholdsvis Innspurten 15 (Helsfyr Atrium) og Østensjøveien 27.

– Vi er svært godt fornøyd med å få på plass denne avtalen med AF Gruppen. Dette en strategisk meget viktig kontrakt for oss, sier Joar Caspersen, asfaltdirektør i NCC Industry.

AF Gruppen sin prosjektleder Erik Frogner uttrykker stor tilfredshet med valget av Nordens største asfaltaktør NCC Industry som samarbeidspartner på prosjektet.

– Med omlag 300,000 tonn asfalt er dette trolig Norges største asfaltoppdrag og med knapp byggetid vil dette kreve det aller ypperste fra begge parter for å komme sikkert og tidsmessig i mål i dette oppdraget, sier Frogner.

20,000 tonn skal asfalteres nå i år, resten fordeles på 2018 og 2019. I forbindelse med prosjektet setter NCC opp en ny mobil asfaltfabrikk i anleggsområdet som sammen med eksisterende NCC-fabrikker på Sørlandet skal levere til veiprosjektet.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

Bilder: NCC

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email