Nominert til Årets Service- og Handelsbedrift
Gå tilbake

Nominert til Årets Service- og Handelsbedrift

28. oktober 2020

4Service med hovedkontor på Bryn er blant de tre nominerte i kategorien «Årets Service- og Handelsbedrift». Prisutdelingen finner sted på NHO Service og Handels årskonferanse, Handlekraft 2020.

Nominasjonen ses på som nok en anerkjennelse for selskapets satsing på inkludering – og på å være Norges mest attraktive leverandør av innovative servicekonsepter og tjenester innenfor personalrestaurant, catering-, renhold- og forpleining.

Årets Handlekraft handler om den nye normalen, de endringer som skjer og de endringer som må skje.

Les også: «Vokser på innovative servicekonsepter»

NHOs begrunnelse for nominasjonen av 4Service er bedriftens ‘innovasjonskraft og inkluderingsevne, samt sine synlige leveranser i det offentlige rom under koronakrisen.’

‘Ved målrettet arbeid, og ikke minst takket være innsatsen hver enkelt ansatt legger ned hver dag, har vi tilpasset og videreutviklet våre leveranser og servicetjenester. I tillegg har vi hatt sterkt fokus på bærekraftige løsninger både innen miljø og det sosiale. Vi er utrolig glade for at NHO anerkjenner vårt arbeid, og fortsetter med økt motivasjon’, sier Tor Rønhovde, konsernsjef i 4Service.

Les også: «4Service tar grep for livet i havet»

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
4service Årets bedrift 4service Årets bedrift