Nok et rekordår for Bryn Senter
Gå tilbake

Nok et rekordår for Bryn Senter

7. januar 2022

«Vi er utrolig glade og takknemlige for at 2021 ble nok et rekordår selv om pandemien gjorde at store deler av senteret måtte holde stengt mye av våren», sier senterleder Sasha Ytternes på Bryn Senter.

Den totale butikkomsetningen i Scala Eiendoms 23 kjøpesentre i Norge vokste med hele 7% fra rekordåret 2020 og passerte 12,5 milliarder i 2021.

Den positive utviklingen gjenspeiles for Bryn Senter isolert sett.

Totalt omsatte leietakerne i kjøpesenterdelen og det tilhørende helsebygget for 966 millioner, noe som er en økning på 6,8% fra 2020. Dette til tross for at pandemirestriksjoner gjorde at store deler av senteret måtte holde stengt våren 2021. Julehandelen ble også bra, og desemberomsetningen økte 9% til 120 millioner kroner.

Bryn Senter (Foto: Mona Ranum)

– Vi takker lojale kunder og aktive, samarbeidsorienterte butikker for at vi fikk et rekordår også i 2021, sier senterleder Sasha Ytternes i Bryn Senter.

Sterk julehandel

Ifølge senterlederen gjorde noen av kategoriene det spesielt sterkt, særlig i julemåneden desember.

– Vår store drager er matbutikken Meny, som har hatt en fantastisk utvikling og nå faktisk er Norges nest største Meny-butikk målt i omsetning, sier hun.

Men også serveringstedene i Bryn Senter, ledet an av bla. McDonalds og Jonathan Sushi, gjorde det veldig bra. Totalt økte serveringstedenes omsetning med 27,6% bare i desember. Kategorien klær og sko hadde en økning på 14% i desember måned.

Senterleder Sasha Ytternes, Bryn Senter (Foto: Mona Ranum)

– Vi er godt fornøyd med året og synes det er veldig stas at vi får så mange gode tilbakemeldinger på det «nye» senteret vårt, og at kunder og ansatte trives her. Om 2022 blir enda bedre gjenstår å se, men vi vil fortsette å samarbeide aktivt hver eneste dag for å sikre gode kundeopplevelser – og er optimistiske til det nye året, avslutter Ytternes.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email