Nok et fullsatt bygg på Bryn-Helsfyr
Gå tilbake

Nok et fullsatt bygg på Bryn-Helsfyr

2. februar 2009

Med sist tilkomne leietaker har SAAS Eiendom så godt som fylt opp sitt kontorbygg i Brynsveien 5 på Bryn-Helsfyr i Oslo. Den nye leietakeren, Torex Retail, har over 37 års fartstid i området og hadde tilhold i det samme bygget fra 1972 til 1984.

Det allsidige næringslivet på Bryn-Helsfyr er meget lojalt mot området og nye leietakere tiltrekkes stadig. Nå er nok et kontorbygg fylt opp i det populære området. Torex Retail har hele 37 års fartstid i området, og valgte å forbli på Bryn-Helsfyr da selskapet fikk behov for nye lokaler. De siste årene har Torex Retail hatt tilhold i Brynshøgda. Nå har selskapets 17 medarbeidere flyttet til 400 kvm nyoppussede lokaler i Brynsveien 5, det samme bygget som selskapet hadde tilhold i mellom 1972 og 1984.

37 års lojalitet til Bryn-Helsfyr
Torex Retail, tidligere ADS Anker Systems, tilbyr POS-løsninger (kassesystemer) og ulike programvareløsninger til varehandelen, bensinstasjoner og serveringssteder. Selskapet har hatt sete på Bryn-Helsfyr i 37 år og ser ingen grunner til å flytte fra området.

– Vi har bare positive erfaringer og så ingen grunner til å flytte fra Bryn-Helsfyr. Kommunikasjonsmessig er området fantastisk. Vi har kontorlokaler praktisk talt ved siden av T-banevognen, praktisk for de ansatte og ikke minst for kunder på besøk, sier Country Manager Ernst Berggren i Torex Retail.

Konkurransefortrinn ytterligere forsterket
Kollektivtilbudet er et av Bryn-Helsfyrs aller fremste konkurransefortrinn. Med buss,- t-bane,- eller togavganger hvert minutt, kan kun Oslo S skilte med hyppigere kollektivavganger. Nå blir kollektivtilbudet på Bryn-Helsfyr enda bedre.

I forbindelse med ”Tilgjengelighet til T-bane” i Oslopakke 2, har Samferdselsetaten forbedret gangforbindelsene mellom Brynsveien 5 og Brynseng t-banestasjon ytterligere. Eksisterende gangveier øst for Brynsveien 5 er nå oppgradert med bredere og slakere gangvei med varmekabler. I tillegg er det laget en ny ankomst til nordre t-baneperrong vest for Brynsveien 5. Disse tiltakene vil gjøre tilgjengeligheten til offentlig kommunikasjon enda enklere for ansatte og besøkende.

Verdsetter Bryn-Helsfyr
SAAS Eiendom har opplevd økende interesse og stadig lavere ledighet i sitt kontorbygg på Bryn-Helsfyr de siste årene. Nå er de 6000 kvm kontorlokalene i Brynsveien 5 fylt opp, med unntak av 95 kvm i tredje etasje. Brynsveien 5 er sentralt beliggende ved Brynseng T-banestasjon og lokalisert kun fem minutters gange fra Bryn togstasjon, som er første stoppested etter Oslo S. Togturen mellom Bryn og Oslo S tar kun fire minutter og Bryn og Sandvika tar kun 25 minutter. Togpendlere på strekningen mellom Drammen og Bryn-Helsfyr kan ta toget direkte til Bryn stasjon uten å måtte bytte.

– Umiddelbar nærhet til sentrum, unik tilgjengelighet via vei og kommunikasjon og et komplett fasilitetstilbud i nærområdet, gjør dette til et utmerket næringsområde. Som veteran i området er Torex Retail et strålende eksempel på at næringslivet virkelig verdsetter produktet Bryn-Helsfyr, sier daglig leder Hans-Petter Lien i SAAS Eiendom.

SAAS Eiendom er en av deltakerne i Bryn-Helsfyr-prosjektet, et langsiktig samarbeidsprosjekt om felles markedsføring og identitetsbygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet. Andre deltakere er Bryn Eiendom, Sparebank1 Gruppen, Entra Eiendom, Jotne Eiendom, HAS Investment, BundeBygg, Pecunia Eiendomsselskap, Gasmann Eiendom, NCC Property Development, Sektor Eiendomspartner, NAF, Brødrene Jensen, Jahre Eiendom og Sigellen.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email