Nok en teknologileder til Helsfyr: Leier 3 700 kvm i Valle View
Gå tilbake

Nok en teknologileder til Helsfyr: Leier 3 700 kvm i Valle View

30. mars 2021

Det ledende teknologiselskapet Hitachi ABB Power Grids virksomhet i Norge etablerer nytt hovedkontor på ca 3 700 kvm i nybygget Valle View ved Helsfyr.

Hitachi ABB Power Grids overtar lokalene 1. februar 2022 og flytter inn i byggets 11. og 12. etasje. Selskapet etablerer dessuten enkelte spesialrom på bakkeplan.

Les også: «Snart ferdigstillelse og nye leieavtaler i nybygget Brynsveien 16»

-Vi ønsker Hitachi ABB Power Grids velkommen til Valle View og nye lokaler som vil bli et flott hovedkontor for virksomheten i Norge. Med fokus på samhandling er alt tilrettelagt for arbeidsplasser fylt med energi. Det begynner nå å nærme seg full utleid, og Hitachi ABB Power Grids blir en viktig bidragsyter i det spennende kontormiljøet som nå etableres i Valle View, sier Eirik Yttervik, Head of Sales and Marketing i NCC Property Development Norge.

Les også: «Konsulentselskapet Niras fra sentrum til Oslo»

– Vi ser fram til å flytte inn i Valle View, som er en eiendom med en visjon som matcher Hitachi ABB Power Grids ambisjoner om å være en bidragsyter til det grønne skiftet. Miljøbygget har teknologi som gir maksimal energieffektivitet, lave driftskostnader og løsninger som legger til rette for samhandling og kreativitet. At de nye lokalene våre ligger nært der vi holder til i dag gjør også flyttingen praktisk for alle de ansatte, som jeg tror gleder seg til å flytte inn i tidsriktige, moderne lokaler. I Valle View fant vi akkurat det vi var ute etter, sier administrerende direktør i Hitachi ABB Power Grids i Norge, Steffen Waal.

Hitachi ABB Power Grids er en global teknologileder med nesten 250 års samlet erfaring. Virksomheten sysselsetter rundt 36 000 mennesker i 90 land. Selskapet har hovedkontor i Sveits og bistår kunder innen energiforsyning, industri, transport og infrastruktur gjennom hele verdikjeden og innen vekstområder som bærekraftig mobilitet, smarte byer, energilagring og datasentre.

Leieavtalen ble nylig signert. Det er UNIONNorsk Næringsmegling som håndterer utleie for NCC Property Development Norge, som har utviklet Valle-prosjektet, og UNION Eiendomskapital som er ny eier.

Med Hitachi ABB Power Grids på plass i Valle View gjenstår om lag 3.500 kvadratmeter ledige lokaler i bygget på totalt ca 22 000 kvm.

Se video om alle byggene i Valle-prosjektet.
Share on
Facebook Twitter Linkedin Email