Nok en strategisk partner på plass for 24SevenOffice
Gå tilbake

Nok en strategisk partner på plass for 24SevenOffice

30. mai 2007

24SevenOffice har inngått et strategisk samarbeid med Intrum Justitia, Europas ledende aktør innen behandling av kundefordringer. Avtalen er et ledd i å øke verdikjeden for alle SMBbedrifter. Dette gjennom integrering av hverandres systemer og felles salg og markedsføring til nye og eksisterende kunder. Intrum Justitias tilstedeværelse i 24 internasjonale markeder er av stor betydning for 24SevenOffice sin pågående internasjonalisering.

Intrum Justitia har i dag 90.000 kunder og 2900 ansatte fordelt på 24 markeder. Samarbeidet mellom de to selskapene er unikt i Skandinavia, og gir Intrum Justitia og 24SevenOffice sine felles kunder et integrert webbasert system for regnskap, fakturering, reskontrobehandling, purring og inkasso. Ubetalte beløp blant Europeiske selskaper ligger årlig på om lag € 250.mrd og betalingsforsinkelsene i næringslivet bare øker.

– Vi ser at SMB generelt har svært dårlige inkassorutiner. Frykten for å miste kunder gjør at betaling kreves inn altfor sent, noe som igjen fører til likviditetsproblemer, stagnasjon og i verste fall avvikling. Med funksjoner for purring og inkasso integrert i 24SevenOffice fakturasystem, hjelper vi våre kunder med å bedre pengeflyten og dermed likviditeten i selskapet, forteller CEO i 24SevenOffice, Stian Rustad. – 24SevenOffice er en ledende og innovativ leverandør som tilbyr en komplett og fremtidsrettet løsning. Det er et svært spennende selskap som kompletterer oss på en utmerket måte. Vi ser at fullintegrasjon med 24SevenOffice sine løsninger også vil gi betydelige kostnadsbesparelser gjennom automatiserte løsninger, sier Rune Viermyr, administrerende direktør i Intrum Justitia.

Kompletterende tjenester
24SevenOffice har i dag fordelen av å kunne tilby sine kunder et komplett forretningssystem som inneholder absolutt alt en bedrift trenger i de daglige operasjonene. Dette innebærer alt fra regnskap, fakturering, CRM osv i ett integrert system med single sign-on og tilgang via Internett.

– Med Intrum Justitia som integrert nøkkelpartner kan vi tilby nok en verdiøkende tilleggstjeneste. Trendene i markedet peker mot en klar økning i outsourcing av inkassotjenester. Det er et marked i vekst, og et naturlig prioriteringsområde for 24SevenOffice, sier Rustad.

Nok en brikke på plass
– Vi ønsker å sette fokus på SMB-bedriftenes verdikjede, og gjennom dette tilby mer kostnadseffektiv drift. Den helintegrerte løsningen mot Fokus Bank var det første leddet i dette arbeidet, noe som deretter ble fulgt opp av en tett avtale med Dun & Bradstreet på forretningsinformasjon og kredittvurdering. Neste ledd er nå samarbeidet med Intrum Justitia, som bidrar til en god innfordringsprosess og dermed bedret likviditet for våre kunder, påpeker Rustad.

Kontakt:
Ståle Risa på mob: 922 35 847 eller email: str@24SevenOffice.com
Jan Græsvik på mob: 917 04 670 eller email: j.graesvik@no.intrum.com

Om 24SevenOffice
24SevenOffice ASA er Europas ledende leverandør av integrerte forretningssystemer levert som en tjeneste på internett, også kalt programvare som en tjeneste (SaaS). Systemet inneholder alt en bedrift trenger for den daglige driften og inkluderer alt fra regnskap, fakturering og logistikk til kundebehandling og salgsstøtte (CRM), e-post, fil- og dokumenthåndtering, gruppekalender og prosjektstyring. 24SevenOffice har hovedkontor i Oslo, totalt 50 ansatte og 7600 brukere. Selskapet har tidligere inngått strategiske partnerskap med blant annet WebEx Communications, Fokus Bank, Bluegarden, Crystone og Dun & Bradstreet. For mer informasjon ring 21 54 81 00 eller se www.24sevenoffice.com

Om Intrum Justitia
Intrum Justitia er Europas ledende aktør innen behandling av kundefordringer. Selskapets tilbud gjelder alle faser: Kredittinformasjon, fakturering, reskontroservice, purringer, inkasso og oppfølging av avskrevne fordringer. Intrum Justitia driver egen virksomhet i 24 internasjonale markeder, og har i tillegg et globalt nettverk av agenter i 170 land utenfor Europa. Selskapet ble stiftet i Sverige i 1923 og har vært notert på børsen i Stockholm siden juni 2002.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email