Nok en Bryn-Helsfyr-kontrakt til BundeBygg
Gå tilbake

Nok en Bryn-Helsfyr-kontrakt til BundeBygg

23. oktober 2003

BundeBygg har inngått avtale med Samferdselsetaten i Oslo Kommune om utleie av ca 3500 kvm kontorlokaler i sitt bygge- og rehabiliteringsprosjekt i Strømsveien på Bryn-Helsfyr i Oslo.
Dermed er hele 20.500 av totalt ca. 22.000 kvm utleid i nybyggene med adresse Strømsveien 102, til en gjennomsnittlig kvm-pris på ca kr 1600,-.

– Interessen for bygget og området i sin helhet er god i et marked som generelt virker vanskelig fortsatt, sier en fornøyd Odd-Erik Bunde, markedssjef i BundeBygg. – Med denne siste leieavtalen har vi fylt nesten hele bygningsmassen med langsiktige leietakere. Det resterende kontorarealet er hovedsakelig i toppetasjen, noe som bør gjøre det relativt enkelt å få leid ut også dette.

BundeBygg er også kommet langt med oppføringen av et nytt kontorbygg på ca 5000 kvm i Østensjøveien 14. NAF har inngått kjøpsavtale på det nye bygget, og vil flytte sitt hovedkontor dit fra Oslo Sentrum når det er klart, etter planen ved årskiftet 2003/2004.

BundeBygg er en av seks deltakere i Bryn-Helsfyr-prosjektet, et samarbeidsprosjekt for markedsføring av området som et av Oslos mest attraktive for næringsvirksomhet og eiendomsinvesteringer.

Bunde mener kombinasjonen av et helhetlig tilbud av kontorlokaler, umiddelbar nærhet til Oslo sentrum og unik tilgjengelighet via vei og offentlig kommunikasjon gjør Bryn-Helsfyr til et konkurransedyktig område med de beste forutsetninger for videre utvikling og vekst.

– Vi opplever at stadig flere seriøse aktører med langsiktige og rasjonelle planer får øynene opp for de mange fordelene ved å lokalisere seg i dette området. Den relativt høye aktiviteten i et ellers vanskelig marked de siste årene er et meget viktig signal, sier Bunde.

Foruten BundeBygg er Entra Eiendom, Pecunia Eiendomsselskap, Bryn Eiendom, Sandia Gruppen og Eiendomsplan Næringsmegling er deltakere i prosjektet.

Bildet: Strømsveien 102 på Bryn-Helsfyr i Oslo.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt
Markedssjef Odd-Erik Bunde
BundeBygg
Telefon: 22 88 57 77
e-post: odderikb@bundebygg.no

Web: www.bryn-helsfyr.no

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email