NIRAS fra sentrum til Helsfyr
Gå tilbake

NIRAS fra sentrum til Helsfyr

19. februar 2021

Det internasjonale konsulentselskapet NIRAS flytter kontorer fra Oslo sentrum til 12. etasje i Valle View ved Helsfyr nærmere sommeren i år.

Nok en virksomhet har altså landet på Bryn-Helsfyr-området som foretrukken fremtidslokasjon for sin virksomhet.

Les også: «UDI inntar Valle View – samlokaliserer 900 ansatte på Helsfyr»

NIRAS startet sitt søk etter nye lokaler i slutten av september 2020 og etter flere runder med evaluering av flere ulike prosjekter og påfølgende forhandlinger, tok de nylig beslutningen om å flytte fra Kongens gate i sentrum til nybygget Valle View på Helsfyr. Dette fremgår av en melding fra NCC.

– Vi ønsker NIRAS velkommen til Valle View og vi er svært godt fornøyde med å få inn NIRAS som leietaker og tror at deres virksomhet vil bidra til å skape et mangfold i bygget. Det pågår flere interessante prosesser med aktuelle leietakere i Valle View og vi forventer at de ledige lokalene i Valle View vil fylles opp med flere spennende leietakere, sier Eirik Yttervik, Head of Sales and Marketing i NCC Property Development Norge.

Les også: «Leier en hel etasje i Fredrik Selmers vei på Helsfyr for 10 år»

NIRAS er et skandinavisk konsulentselskap med mer enn 50 kontorer i rundt 30 land i Europa, Asia og Afrika. Selskapet har spesialisert seg på ingeniøroppgaver og profesjonelle rådgivningstjenester. NIRAS er opprinnelig en danske bedrift som har transformert seg til en skandinavisk bedrift med et globalt avtrykk.

– Vi ønsket nye og effektive lokaler som med en sentral beliggenhet. Valle View ligger like ved kollektivknutepunktet Helsfyr og fremstår derfor som attraktivt for oss, sier daglig leder Theis Tarp Rasmussen i Niras Norge.

Bli bedre kjent med NIRAS her.

I begynnelsen av februar tok Utlendingdirektoratet – UDI – over de 9 første etasjene pluss to kjelleretasjer. Med NIRAS inn i 12. etasje, begynner det å fylles opp i det 13. etasjer høye Valle View.

Det er UNION Norsk Næringsmegling som håndterer utleie av Valle-prosjektet for NCC Property Development Norge og UNION Eiendomskapital.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email