Network Norway sponser norsk håndball
Gå tilbake

Network Norway sponser norsk håndball

6. januar 2012

Norges Håndballforbund har sammen med Norsk Topphåndball inngått en samarbeidsavtale med mobiloperatøren Network Norway, som har hovedkontor i Helsfyr Atrium på Bryn-Helsfyr i Oslo.

Ifølge en pressemelding fra selskapet gjelder avtalen for en periode på to år og kan tilføre inntil 10 millioner kroner til norsk håndball.

Network Norway blir eksklusiv samarbeidspartner og offisiell forbundssponsor avNorges Håndballforbund. Samtidig skal avtalen gi en unik mulighet til Postenligaklubbene, for både kvinner og menn, til å bygge lokale nettverk som kan tilføre hver enkelt klubb inntil 400 000 kroner årlig.

– Dette er en spennende måte å bygge opp entusiasmen og ressursgrunnlaget på, og vil forhåpentligvis tilføre hver enkelt klubb gode ekstrainntekter, sier Gunnar Nybø, Markedssjef i NHF, i meldingen.

Mange bekker små
Network Norway vil bruke sin erfaring med nettverksbygging til å samle flest mulig sponsorbedrifter og utvikle samhandlingen til det beste for de deltagende bedrifter og norsk håndball.

– Håndballjentene har vist oss en vinnerkultur, et teamarbeid og en idrettsglede vi gjerne støtter. Vi har lenge vært en av Larviks sponsorer. Nå utvider vi dette til i praksis å omfatte alle de Postenligaklubbene som ikke har en samarbeidspartner i denne bransjen, sier salgs- og markedssjef i Network Norway, Morten Meier.

Mobiloperatøren Network Norway har over 9 000 bedrifter på kundelisten og er fokusert på bedriftsmarkedet. Selskapet ble etablert i 2006 og er eid av det svenske selskapet Tele2 AB. Network Norway bygger eget mobilnett og leverer avanserte forretningskritiske mobile kommunikasjonsløsninger til bedriftskunder i Norge.

 

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
IMG_5144 IMG_5144