NetNordic kjøper fastvirksomheten til Network Norway Bryn-Helsfyr – en levende del av Oslo og Hovinbyen | NetNordic kjøper fastvirksomheten til Network Norway
Gå tilbake

NetNordic kjøper fastvirksomheten til Network Norway

23. januar 2009

Network Norway blir en ren mobiloperatør. NetNordic får 30 nye medarbeidere og en årlig omsetning på 140 millioner. På den nye felles kundelisten står 300 av Norges største bedrifter og operatører. Det gjør NetNordic til en av Norges dominerende innen infrastruktur og kommunikasjon, i følge en pressemelding.

Ruster seg for et krevende marked
– Tradisjonelle hussentraler er for lengst erstattet av såkalt Unified Communication. Bedriftens medarbeidere har en hverdag med behov for tilgjengelighet over mange typer medier og terminaler. Fastvirksomheten i Network Norway tilfører oss både kompetanse og skalafordeler på dette krevende området. Dette gir oss bedre robusthet i tøffe tider, sier Torbjørn Hulbak, adm.dir. i NetNordic.

– Noe av styrken synliggjøres gjennom den nye driftsdivisjonen som nå vil telle 35 sertifiserte medarbeidere i Kristiansand, Bergen, Stavanger og Oslo. Den blir dermed en av Norges dominerende og høyest sertifiserte innen infrastruktur og kommunikasjon. Dette gir trygghet for våre kunder, fastslår Hulbak.

Spisser virksomheten
Network Norway skal fremover være en rendyrket mobiloperatør. – En naturlig konsekvens av dette var å finne en samarbeidspartner som kunne overta fastnettsvirksomheten. NetNordic og Network Norway vil som en del av transaksjonen videreutvikle sitt strategiske samarbeide. NetNordic har et godt fundament i det norske bedriftsmarkedet, og denne avtalen gir våre kunder, ansatte og eiere totalt sett en solid og attraktiv løsning”, sier Ingvild Myhre, administrerende direktør i Network Norway.

Fokus på lønnsom vekst – med samme eiere
NetNordic kan vise til en positiv utvikling de siste årene. 2008 ble et foreløpig rekordår. Året viser en omsetningsvekst på 25% og en resultatmargin som er den beste i selskapets historie. Oppkjøpet har fått tilslutning fra både styre og eiere i NetNordic, hvor de største eierne er Agder Energi Venture, gründer Tom Solberg, adm. direktør Torbjørn Hulbak og leder av datterselskapet Greenfield, Bjørn Rønning. Ny medeier i NetNordic blir Asbjørn Vågen som kommer fra stillingen som salgsdirektør i Network Norway. Oppkjøpet forutsetter endelig godkjenning i begge selskapers generalforsamlinger, samt av konkurransemyndighetene, heter det i meldingen.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email