Neste kapittel er åpnet – vi gleder oss til 2018!
Gå tilbake

Neste kapittel er åpnet – vi gleder oss til 2018!

13. desember 2017

2017 har vært et begivenhetsrikt år som har markert åpningen av et nytt, stort og spennende kapittel i områdets historie. Vi gleder oss til fortsettelsen i året som kommer.

Aldri før har det skjedd så mye i Bryn-Helsfyr-området på ett år. 2017 ble året da området fikk en ny idretts- og kulturpark, to nye skoler og en rekke nye servicetilbud. Da første spadetak ble tatt for flere nye boligprosjekter, og for flere nye kontoreiendommer som skal huse fremtidens arbeidsplasser. Det ble mer liv i gatene og mellom bygningene – også utenfor arbeidstid. Og flere store og små virksomheter bestemte seg for å flytte hit.

Likevel er dette bare starten på en langsiktig utvikling som gjør området til en levende, bærekraftig del av Oslo og Hovinbyen – der det blir enda bedre å både jobbe, bo, leve og oppleve.

På vegne av eiendomsaktørene i området har vi hatt gleden av å markere åpningen av det nye kapittelet med en ny profil og merkevareplattform for området. Vi har oppgradert våre kommunikasjonskanaler, informerer hyppigere – og retter oss nå mot hele Oslos befolkning. Med et spennende og fremtidsrettet budskap.

Vi har spesiell fokus på og glede av å nå ut til, engasjere og bli bedre kjent med stadig flere interessenter som bryr seg om området; Lokale virksomheter og deres ansatte, beboere i og omkring området, skolene, offentlige byplanleggere og lokale tjenesteleverandører. For å nevne noen.

Vi takker for dette, og gleder oss stort til fortsettelsen i 2018.

For som det så fint sies i Bryn-Helsfyr-videoen; «Området knytter sammen viktig historie, spennende nåtid og bærekraftig fremtid. Men fremfor alt knytter det sammen mennesker.

God jul og godt nyttår fra Bryn-Helsfyr-samarbeidet!

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Valle Hovin vgs, Valle, Helsfyr. Foto: Bryn-Helsfyr-samarbeidet Valle Hovin vgs, Valle, Helsfyr. Foto: Bryn-Helsfyr-samarbeidet RS7614_7S9A9861-lpr RS7614_7S9A9861-lpr Grenselunden-Fasader-og-torg-mot-F21 Grenselunden-Fasader-og-torg-mot-F21