NCC med total rehab på Schous plass
Gå tilbake

NCC med total rehab på Schous plass

13. juni 2012

NCC Construction, med hovedkontor i Helsfyr Panorama på Bryn-Helsfyr i Oslo, skal totalrehabilitere et bygg på Schous plass for KLP Eiendom. Kontraktsverdien er på 40 MNOK. I tillegg kommer 30 MNOK tiltransportert.

Dette fremgår av en pressemelding fra NCC:

Noen hundre meter fra Schous Bryggeri skal NCC rive 4500 kvadratmeter med kontorer og bygge nye. I løpet av 13 måneder skal bygget stå klart til bruk. Det nye bygget skal brukes av Quo Vadis, et vekst- og produksjonssenter for innvandrerkvinner.

– KLP Eiendom er en stor og profesjonell kunde. Vi har i arbeidet med kontrakt og byggestart hatt et godt samarbeid og ser fram til gjennomføringen av prosjektet, sier distriktssjef Marius Tunstad i NCC, i meldingen.

Distrikt Oslo har i løpet av de siste månedene fått tre nye store prosjekter å lede. Miljøbyggene Østensjøveien 27 og Sandstuveien 70 og nå Schous plass.

– I Østensjøveien 27 og Sandstuveien 70 skal vi bygge nye bygg. På Schous plass skal vi sammen KLP gjennomføre en totalrehabilitering av bygget med nye fasader, tekniske installasjoner og moderne kontorløsinger, forteller distriktssjefen.

Rivingen har allerede startet og arkitekter for det nye bygget er SJ arkitekter.

Grønn byggeplass
Fra 1. januar 2012 er alle nye byggeplasser i NCC Construction ”grønne byggeplasser”. Grønn Byggeplass setter blant annet strenge krav til energieffektive løsninger, effektiv avfallshåndtering og bruk av kjemiske produkter.

– Grønn byggeplass er et viktig virkemiddel i vår visjon om å være det ledende selskapet innen bærekraftig utvikling – økonomisk, sosialt og miljømessig, sier leder for Miljø og energi i NCC Construction, dr.ing Sigrid Strand-Hanssen.

Bilde av distriktssjef Marius Tunstad i NCC: NCC
Bilde av Helsfyr Panorama: Thomas Bjørnflaten, Nye bilder

 

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Marius Tunstad, NCC Construction AS. Marius Tunstad, NCC Construction AS.