NCC kåret til Norges beste eiendomsutvikler
Gå tilbake

NCC kåret til Norges beste eiendomsutvikler

3. oktober 2008

NCC Property Development AS (NCC PD), som har hovedkontor på Bryn-Helsfyr i Oslo, er blitt kåret til Norges beste eiendomsutvikler av det internasjonale finanstidsskriftet Euromoney. Lesere har stemt frem vinnerne som ble presentert på en bankett i London i går kveld, fremgår det i en pressemelding fra selskapet.

Euromoneys avstemning ”Real Estate Award 2008” ble gjennomført i vår, for fjerde året på rad. I en webbasert forespørsel stemmer leserne frem årets beste eiendomsutviklere, rådgivere og banker samt investorer i 54 land. For 2008 ble 23 257 selskaper nominert, og vinnerne ble presentert på en gallamiddag i London i går kveld.

NCC PD kom også på første plass i kategorien Nordens beste eiendomsutvikler.

NCC tror at fremgangen beror på kombinasjonen god track-record og bevisst satsning på fremtidens løsninger. I tett samarbeid med framtidsforskere og trendanalytikere, og ved hjelp av analyser og markedsundersøkelser utvikles bygg og miljøer for fremtidens kunnskapsarbeidere både innen kontor-, handels- og logistikksegmentet; alt tilpasset fremtidens behov. ”NCC Future Office” er etablert som et solid varemerke som har vært med å løfte NCCs nyeste prosjekter fremover under den fellesnordiske overbygningen ”NCC Future Solutions”.

– Vi er stolte over at et seriøst internasjonalt tidsskrift som Euromoney finner at vi utmerker oss på denne måten, og ønsker å takke alle i bransjen som har stemt på oss. Vi tror at en viktig årsak til suksessen er at vi kombinerer solid lokalkunnskap med styrken av å tilhøre et stort internasjonalt konsern, sier Rolf Thorsen, adm. dir. i NCC PD i Norge.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email