NCC bygger og rehabiliterer to bygg for Møller
Gå tilbake

NCC bygger og rehabiliterer to bygg for Møller

2. april 2012

NCC Construction, med hovedkontor i Helsfyr Panorama på Bryn-Helsfyr i Oslo, skal bygge nytt serviceskolebygg på Skedsmo og bygge om og rehabilitere Skedsmo Bilsenter for Møller BilEiendom AS.

Ifølge en pressemelding fra NCC er samlet er kontraktssum på 40 millioner kroner.

Serviceskolebygget omfatter et tilbygg på ca. 1.800 m2ved siden av dagens serviceskole for mekanikere og annet servicepersonell i Møller gruppen.

Bygget vil reises som et stålbygg og vil få yttervegger av bindingsverk som forblendes med pusset mur. Arbeidene har startet og overtagelse er planlagt i løpet av sommeren 2012.

Skedsmo Bilsenter
Ombyggingen av Skedsmo Bilsenter berører ca. 2.400 m2med bygningsmasse, og omfatter både rivearbeider, rehabilitering og en mindre utvidelse av eksisterende bygg.

– Arbeidene omfatter komplett ombygging av arealene inkludert tekniske anlegg samt nye glassfasader. Prosjektene passer godt inn i vår portefølje og vi ser frem til å sette i gang, sier distriktssjef Gunnar Ulvestad i NCC Construction, i meldingen.

Fra 1. januar 2012 er alle ny byggeplasser i NCC Construction ”grønne byggeplasser”. Grønn Byggeplass setter blant annet krav til energieffektive løsninger, effektiv avfallshåndtering og bruk av kjemiske produkter.

– Grønn Byggeplass er et viktig virkemiddel i vår visjon om å være det ledende selskapet innen bærekraftig utvikling – økonomisk, sosialt og miljømessig, sier leder for Miljø og energi i NCC Construction, dr.ing Sigrid Strand-Hanssen.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email