NCC bygger mer for Møller
Gå tilbake

NCC bygger mer for Møller

18. juni 2012

NCC Construction, med hovedkontor i Helsfyr Panorama på Bryn-Helsfyr i Oslo, har skrevet totalentreprisekontrakt med Litleåsveien Næringsbygg AS, om bygging av nytt bilanlegg for Møller i Åsane.

Ifølge en pressemelding er kontraktssummen på 54,5 millioner.

Det nye bygget vil bestå av verksted, hovedetasje med salgshall, parkeringskjeller og mezzanin-etasje med kontorer. Samlet bruttoareal blir 4700 kvadratmeter.

– I dette prosjektet vil vi benytte oss av den erfaringen NCC allerede har rundt bygging av eiendom for Møller, sier distriktssjef Christian Flølo Geithus i NCC, i meldingen.

NCC bygger for øyeblikket også nytt serviceskolebygg på Skedsmo, og rehabiliterer Skedsmo Bilsenter. Begge prosjektene er for Møller BilEiendom AS.

Prosjektleder for Møller Åsane, Kjell Eri i NCC, legger til: – Nå skal vi først rive det gamle verksted og salgshallen, før vi bygger det opp på nytt.

Arbeidene ved Møller Åsane startet i mai og ferdigstilles i juni 2013.

Grønn byggeplass
Fra 1. januar 2012 er alle nye byggeplasser i NCC Construction ”grønne byggeplasser”. Grønn byggeplass setter blant annet krav til energieffektive løsninger, effektiv avfallshåndtering og bruk av kjemiske produkter.

– Grønn byggeplass er et viktig virkemiddel i vår visjon om å være det ledende selskapet innen bærekraftig utvikling – økonomisk, sosialt og miljømessig, sier leder for Miljø og energi i NCC Construction, dr.ing Sigrid Strand-Hanssen, i meldingen.

Bilder av Helsfyr Panorama: Thomas Bjørnflaten, Nye bilder

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Foto: nyebilder.no Foto: nyebilder.no Foto: nyebilder.no Foto: nyebilder.no