NCC bygger i Bærum
Gå tilbake

NCC bygger i Bærum

16. september 2012

NCC Construction AS, med hovedkontor i Helsfyr Panorama på Bryn-Helsfyr i Oslo, skal bygge Bekkestua Senter og boligprosjektet Bekkestua Syd i Bærum.

Bekkestua Senter vil ifølge en pressemelding bestå av butikk, parkering og næringslokaler og i Bekkestua Syd skal det bygges 77 leiligheter. Arbeidet utføres i en totalentreprise for Profier og ferdigstilles i mars 2015.

Kontaktsummen på ca. MNOK 420 ordreregistreres i tredje kvartal.

– Vi er svært tilfreds med å inngå denne avtalen med Profier. NCC har vekstambisjoner innen bolig og næringsbygg både øst og vest for Oslofjorden. Dette oppdraget styrker vårt vekstpotensial vest for Oslofjorden ytterligere, og kommer i tillegg til vårt kjøp av OKK Entreprenør tidligere i år, sier regionsdirektør Tommy Helgerud i NCC Construction i meldingen.

Nært samarbeid
Gjennom hele prosjektutviklingen har Profier og NCC jobbet tett sammen. Formålet er å ta frem gode og kostnadseffektive løsninger som sikrer høy kvalitet og gir positive opplevelser for både beboere, besøkende og de som skal jobbe i senteret. Det er lagt stor vekt på at løsningene skal ivareta miljøet både under og etter byggefasen.

– Resultatet blir godt når vi jobber tett med oppdragsgiver og andre involverte. Jo mer transparent samarbeidet er, jo bedre erfarer vi også at sluttresultatet og tilfredsheten hos alle parter blir, sier distriktssjef Gunnar Svein Ulvestad i NCC Construction.

Lokal tilstedeværelse og tilgang på høyt spesialiserte ressurser i NCC gjør selskapet til en komplett entreprenør på store og små prosjekter. Et viktig virkemiddel for å øke samarbeidet er bruk av VDC, Virtual Design and Construction, gjennom hele prosjekterings- og byggefasen.

– I prosjektarbeidet på Bekkestua har vi lagt stor vekt på bruke av VDC som hjelpemiddel. Det skaper effektivt en felles forståelse av prosjektet og det

Illustrasjon: Make Studio

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email