NCC bygger hotell i Østbanebygget Bryn-Helsfyr | NCC bygger hotell i Østbanebygget
Gå tilbake

NCC bygger hotell i Østbanebygget

22. november 2010

– Vi fikk oppdraget på bakgrunn av løsningsforslag, kompetanse og gjennomføring. Sammen med Rom Eiendom og konsulenter har vi videreutviklet prosjektet for å finne gode løsninger i byggeprosessen. Nå gleder vi oss til å sette i gang med et spennende og krevende byggeoppdrag på en ærverdig bygning. Det sier distriktssjef Marius Tunstad i NCC Construction, som har hovedkontor i Innspurten 9 på Bryn-Helsfyr i Oslo, i en pressemelding.

NCC har ifølge meldingen samarbeidet over tid om med Rom Eiendom om utviklingen av prosjektet, i hard konkurranse med andre entreprenører.

Byggeoppdraget gjennomføres som et partneringprosjekt, det vil si at kunden og NCC jobber tett sammen i hele byggeprosessen.

Hotellet i Østbanebygget får rundt 170 rom, og er en blanding av rehabilitering av tre eksisterende bygninger og nybygg, til sammen nesten 7500 m2. Den gamle fasaden skal beholdes som i dag. Choice Hotels Scandinavia skal drive hotellet under navnet Comfort Hotel Grand Central.

Oppstart for prosjektet blir i løpet av kort tid og byggingen skal avsluttes våren 2012. Ordren registreres i 4. kvartal 2010.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email