Nå får vi innfartsparkering rundt Oslo
Gå tilbake

Nå får vi innfartsparkering rundt Oslo

16. februar 2016

I forbindelse med tunnelarbeidet i Brynstunnelen blir det opprettet fire midlertidige innfartsparkeringer. Blir det en suksess, kan det bli permanent.

Lørdag 20. februar halveres kapasiteten i Brynstunnelen. For å unngå det komplette kaos, har vegvesenet opprettet fire midlertidige innfartsparkeringer som åpner 29. februar.

– Vi har snakket varmt om innfartsparkeringer langs hovedveiene i flere år. Nå må trafikantene benytte disse midlertidige plassene, slik at det blir en suksess og vi kan dette permanent, sier Inger Elisabeth Sagedal, kommunikasjonssjef i NAF, som har hovedkontor i Østensjøveien 14 på Bryn-Helsfyr.

Innfartsparkeringene legges til Hvam, Olavsgård, Tusenfryd og Vinterbro og får en samlet kapasitet på 900 biler. I samarbeid med Statens vegvesen styrker Ruter busstilbudet med nye rushtidslinjer fra innfartsparkeringene.

I tillegg til innfartsparkeringene, etableres det midlertidig kollektivfelt mellom Hvam og Karihaugen, og inn mot Oslo sydfra på strekningen Nøstvedt- Klemetsrud.

Pressemeldingen fra NAF kan i sin helhet leses her.

(Bilder: NAF, Ruter)

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
naf_innfartsparkering_1 naf_innfartsparkering_1