Multiparking leverer smarte parkeringslønsinger i Oslo og Bergen
Gå tilbake

Multiparking leverer smarte parkeringslønsinger i Oslo og Bergen

2. mars 2017

Byvekst og fortetting krever smartere og mer arealeffektiv parkering. Bryn-Helsfyr-selskapet Multiparking Skandianavia har løsningene.

Tilflytting, utbygging og fortetting i og rundt norske byer tvinger frem mer arealeffektive bygg. Dette gjør at Multiparking Skandinavia, Nordens største leverandør av smarte parkeringsløsninger, opplever økende etterspørsel etter sine areal- og kostnadsbesparende parkeringsløsninger.

– En tradisjonell parkeringsplass tar opptil tre ganger så mye plass som en plass i en Multiparking-løsning, og er dyr. Disse leveransene er gode eksempler på at gode løsninger gir verdifull plassutnyttelse og brukerfordeler i ulike typer bygg. Smart, kosteffektiv utnyttelse av parkeringsareal er blitt en naturlig del av smart eiendomsutvikling, -bygging og -drift, sier Per Kristian Lundquist i Multiparking, som har hovedkontor i Brynsalléen 4 på Bryn-Helsfyr.

Nå skal selskapet levere og installere anlegg for BOB Eiendomsutvikling og entreprenør- og eiendomsutviklingsselskapet Ove Skår AS, som begge har fått levert Multiparking-anlegg tidligere.

Førstnevnte anlegg omfatter parkeringsløsningen TrendVario 4300 for 165 plasser i byggetrinn 2 ved leilighetsprosjektet Damsgårdsundet i Bergen. Det andre anlegget er en Parkboard PQ-løsning for 20 plasser i forbindelse med byggingen av Kripos’ nye hovedkontor i Oslo.

Begge installasjonene starter i mars og ferdigstilles hhv. i juli og april 2017.

Illustrasjonsbilder: Eksempler på parkeringsløsninger i TrendVario-serien og Parkboard-serien (Foto: Multiparking)

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
multiparking_Parkpoard_2 multiparking_Parkpoard_2 multiparking_Parkboard_1 multiparking_Parkboard_1