Multiparking leverer nye parkeringsanlegg
Gå tilbake

Multiparking leverer nye parkeringsanlegg

8. oktober 2008

I løpet av oktober og novenber vil Bryn-Helsfyr-selskapet Multiparking sørge for at tre nye p-anlegg står klare til bruk. Eiendomsselskapet AS Thor Dahl i Sandefjord har i sitt nyeste kontorbygg, hvor NAV er leietaker, bestilt et P210-system i to rekker, med totalt 48 parkeringsplasser.

I Fredrikstad vil selskapet installere en tilsvarende P210-løsning med 14 p-plasser for Jensen Eiendom i et nytt leilighetskompleks. Boligprosjektet Grüner Garden, med adresse Trondheimsveien 5 i Oslo, som allerede har 101 p-plasser i Multiparkings systemer, har bestilt et nytt anlegg med 19 plasser. Dette omfatter en kombinasjon av P110 og PQ-DC og vil stå klart i løpet av november.

"Vi opplever nå stadig større interesse fra andre byer og tettsteder i landet. Fra vårt første anlegg ble installert i 1992 har vi i hovedsak oppført automatiske p-anlegg i Oslo området. Det er derfor meget gledelig at blant annet Drammen, Bergen og Stavanger står for tur i løpet av 2009. Men Oslo er fortsatt storebror med i overkant av 1300 automatisk p-plasser som skal installeres i løpet av neste år", heter det i en melding på selskapets web-sider.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email