Molex Knutsen inngår 10-års avtale på Bryn-Helsfyr
Gå tilbake

Molex Knutsen inngår 10-års avtale på Bryn-Helsfyr

17. mars 2009

Blir på Bryn-Helsfyr:

Elektronikkleverandøren Molex Knutsen Norge AS inngår 10-års avtale med Bryn Eiendom om leie av 1340 m2 kontor- og lagerlokaler i Brynshøgda 9 på Bryn-Helsfyr.

Selskapet flytter fra Brynsveien i samme område og til de nye lokalene i Brynshøgda 9 fra 1. mai. De nye lokalene ligger i et kombinasjonsbygg som er meget sentralt plassert mellom Brynseng og Helsfyr T-banestasjon, og Molex vil totalt disponere 1340 m2 fordelt på tre etasjer i bygget. Avtalen løper over 10 år og inkluderer opsjon på leie av fjerde etasje.

Molex ble etablert i Norge i 1984, har 14 ansatte og feirer i år 25-års jubileum. Selskapet, som har holdt til på Bryn-Helsfyr de siste åtte årene, leverer kontaktmateriell til elektronikkbransjen og nettverksutstyr til installasjonsvirksomhet i Norge.

Kommunikasjon og infrastruktur det avgjørende

– Områdets plassering med gode kommunikasjonsmuligheter var avgjørende for beslutningen om å bli i området, sier administrerende direktør Gunnar Knutsen i Molex Knutsen Norge AS. – Ettersom installatører og grossister kommer direkte til oss og henter materiell er vi alltid avhengig av enkel adkomst fra hovedfartsårene og kort vei til sentrum. I tillegg kjenner vi området godt og de ansatte trives her, sier Knutsen.

Ruster opp bygningen

Bryn Eiendom, som har eid Brynshøgda 9 siden 1997, benytter anledningen til å ruste opp bygningen, som ble oppført i 1985. Vi er glad for å få Molex som leietagere i tre av byggets fire etasjer. Fjerde etasje, som er på 447 m2, har vi foreløpig ikke leid ut. Bygningens inngangsparti og resepsjonsområde skal pusses opp og arkitektene er i full gang med tegninger og søknader, sier Elin Nygaard hos Bryn Eiendom.

Tenker langsiktig

– Vi er svært fornøyd med å komme inn under vingene til Bryn Eiendom, sier Knutsen. – De har vært svært ryddige, imøtekommende og profesjonelle gjennom hele prosessen. Vi har vært i leieforhold med dem tidligere og kjenner dem som seriøse og solide eiendomsaktører. Vi hadde derfor ingen betenkeligheter med å gå inn i en langvarig avtale som knytter oss til både utleier og området.

Næringsområdet Bryn-Helsfyr har opplevd en stadig økende etterspørsel de siste årene. Samtidig erfarer man at leietakerne i området er svært lojale. – Det er gledelig å se at leietakerne trives og at både praktiske og emosjonelle vurderinger ligger til grunn når man velger Bryn-Helsfyr som lokasjonsområde. Vi er også fornøyd med at Molex tenker langsiktig og planlegger fremtiden her, avslutter Elin Nygaard.

Bryn Eiendom er en av deltakerne i Bryn-Helsfyr-prosjektet, et langsiktig samarbeidsprosjekt om felles markedsføring og identitetsbygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet. Andre deltakere er Gasmann Eiendom, Sparebank1 Gruppen, Entra Eiendom, Jotne Eiendom, HAS Investment, BundeBygg, Pecunia Eiendomsselskap, SAAS Eiendom, NCC Property Development, Sektor Eiendomspartner, NAF, Brødrene Jensen, Jahre Eiendom og Sigellen.

For mer informasjon om Bryn-Helsfyr og Bryn-Helsfyr-prosjektet:

Besøk: www.bryn-helsfyr.no – eller kontakt:

Per Kristian Lundquist (Koordinator og talsmann i prosjektet)
Telefon: 90 19 90 16
E-post: lundquist@sandia.no

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email