Mobit Helsfyr mobiliserer Goodtech
Gå tilbake

Mobit Helsfyr mobiliserer Goodtech

5. mai 2022

Mobit Helsfyr bistår Helsfyr-baserte Goodtech, spesialist på robotisering og automatisering, med å portere samtlige medarbeidere over til ny mobiloperatør og ta i bruk moderne og effektive tilleggstjenester.

Dette fremgår av en artikkel på Mobits nettsider.

– Grunnen til overgangen er at tjenestene er bedre. Med Telenor som operatør får ikke bare Goodtech bedre dekning, men også en mer stabil og fremtidsrettet mobilopplevelse, forklarer Key Account Manager Arild Normann ved Mobit Helsfyr på Fyrstikktorget.

Beslutningen om Helsfyr-baserte Goodtechs portering av 200 numre og innføring av tilleggstjenester som Mobit Control ble tatt etter en kombinert vurdering av behov, muligheter og eksisterende operatøravtale.

– Vi er en uavhengig rådgiver innen mobil og IT, men samtidig kan det ikke legges skjul på at Telenor har moderne løsninger som er svært ettertraktet i bedriftsmarkedet, og spesielt nå som vi er helt i starten av 5G fasen. Vi kan bare glede oss til fremtiden, sier Normann.

Mobit Control

I tillegg til å flytte over 200 abonnementer , tar Goodtech i bruk løsningen Mobit Control, en plattform som holder orden på hvem som har hvilke mobiler, samt fordelingen av kostnader mellom bedriften og medarbeiderne.

Leaser i stedet for å kjøpe

Goodtech går samtidig bort fra å kjøpe mobiltelefoner.

– Det er egentlig rart at ikke flere bedrifter leaser fremfor å kjøpe mobiltelefoner. Leasing kan sammenlignes med det populære SWAP-konseptet til Telenor i forbrukermarkedet. Dette gir forutsigbare kostnader uten at bedrifter trenger å binde opp kapital på kjøp av nye mobiltelefoner, sier Normann – som tror leasing vil bli det førende konseptet i bedriftsmarkedet i tiden som kommer.

Børsnoterte Goodtech, som har hovedkontor i Helsfyr Atrium, ble etablert i 1913 og er i dag teknologileverandør innenfor automatisering, industriteknikk og miljøteknologi.

Kilde: Mobit

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email