Mesterhus lanserer trehus med murfasade
Gå tilbake

Mesterhus lanserer trehus med murfasade

23. mai 2012

Mesterhus, med hovedkontor i Nils Hansens vei 2 på Bryn-Helsfyr i Oslo, tilbyr i samarbeid Weber, et av verdens største selskap innen mur og betong, murfasade på vanlige trehus.

Murfasaden omtales som et nytt og spennende fasadeuttrykk som lar deg sette ditt helt personlige preg på huset. Det gir huseieren det beste fra to verdener, et tradisjonelt og lunt trehus med tilnærmet vedlikeholdsfri murfasade.

Mesterhus har i første omgang valgt ut 11 husmodeller som er tilrettelagt for murfasade, og håper dette kan være til ytterligere inspirasjon og gi nye ideer til husprosjekter.

«Har du et helt eget design eller bare tanker om hvordan ditt drømmehus skal se ut, så ta kontakt med din nærmeste Mesterhus byggmester og la drømmen bli virkelighet», skriver selskapet på sine websider.

Der finner du også mer om selskapets trehus med murfasade, og du kan enkelt skifte fasadeuttrykk på de utvalgte husene og se hvilken fasade du liker best.

Mesterhus har i mange år vært Norges største boligbygger. Mesterhus Norge er en del av Mestergruppen AS, som har lang tradisjon og virksomhet med utspring i byggmestervirksomhet i Norge. Gruppen arbeider i dag blant annet med kjedekonsepter innenfor husbygging og byggevarehandel. Mesterhus er organisert som et landsomfattende kjedeforetak av frittstående byggmesterfirmaer.

Bildet: Slik tar Mesterhus-huset Marie seg ut med murfasade. (Foto: www.mesterhus.no)

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email