Maya bygger etterlengtede utleieleiligheter på Bryn
Gå tilbake

Maya bygger etterlengtede utleieleiligheter på Bryn

7. juli 2023

I Surstoffveien 4 sentralt på Bryn, mellom Brynseng og Helsfyr kollektivknutepunkter, skal det nå bygges et nybygg med 26 leiligheter for korttidsleie. Prosjektet er planlagt ferdigstilt allerede i august neste år.

MAYA er det mest kjente varemerket i konsernet IK Gruppen, som investerer i, utvikler og drifter eiendom i Oslo og Akershus. Selskapet har over tid blitt en stor eiendomsaktør på Bryn, der porteføljen idag består av 13 eiendommer på totalt ca 36 mål med ca 43 000 kvm næringsareal. Nylig samlokaliserte konsernet sine egne selskaper i en av disse eiendommene, nybygget Bruvin Park.

Nå utvikler selskapet også et nytt leilighetskonsept på en av de andre eiendommene i Bryn-porteføljen. Bygget settes opp langs siden av det karakteristiske kontorbygget i Østensjøveien 27. Et par eldre trebygninger på tomten er nå revet og grunnarbeidene for det nye leilighetsbygget er i full gang.

Etterlengtet tilbud

– Surstoffveien 4 vil romme 26 moderne leiligheter for korttidsleie, noe som lenge har vært etterspurt av flere virksomheter med pendleransatte i nærområdet på Bryn og Helsfyr. Leilighetene vil leies ut på døgnbasis, erfaringsvis i perioder på gjennomsnittlig 10 dager av gangen, forteller eiendomssjef Kent Brunvoll i MAYA. Selskapet har en egen avdeling, Maya Apartments AS, som jobber nettopp med korttidsutleie av leiligheter.

Totalt blir det nye leilighetsbygget på Bryn på 2575 kvm fordelt på seks etasjer over bakkeplan. Foruten 26 leiligheter i varierende størrelser på mellom 40 og 100 kvm, vil eiendommen få 900 kvm under bakken, 14 parkeringsplasser, sykkelparkering, boder, uteplass og en lekeplass for barn. Alle leilighetene får egen balkong.

Igang med neste byggetrinn i Bruvin Park

Samtidig er MAYA igang med andre byggetrinn av kontoreiendommen Bruvin Park på andre siden av Østensjøveien.

Les også: «Slik blir neste byggetrinn i Bruvin Park på Bryn»

– Vi er nå i gang med riving av et gammelt bygg også der, og er i dialog med potensielle leietakere for nybygget. Første byggetrinn ble fylt opp raskt, og vi får veldig gode tilbakemeldinger fra leietakerne der. Andre byggetrinn utvikles helhetlig i samme stil – med de samme høye visuelle og brukermessige kvaliteter – og vi håper å lande leiekontrakter  i nær fremtid, avslutter Brunvoll.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email