Mars-arrangementer på Dyrk Bryn: Live-podcast om kunstig intelligens og bingokonsert med Pikekoret
Gå tilbake

Mars-arrangementer på Dyrk Bryn: Live-podcast om kunstig intelligens og bingokonsert med Pikekoret

2. mars 2023

Dyrk Bryn fortsetter å samle mennesker fra nærområdet og resten av byen til hyggelige, spennende og uformelle arrangementer. Ikke før er kunst- og bruktmarkedet Egget Marked vel gjennomført før vi kan glede oss til nye happenings.

Les også: «Marked på Dyrk Bryn 26. februar»

Dyrk Bryn er et femårig kreativt prosjekt som skal bidra til å skape mer liv og aktivitet på Bryn. I det 2000 kvm store Stavebygget i Brynsveien 1 rett ved Brynseng t-banestasjon dyrkes det kultur, bærekraft, håndverk, opplevelser, mangfold, kunnskap, kreativitet og samarbeid, til glede for alle som jobber og og bor i nærområdet og ellers i byen. Prosjektet er samarbeid mellom grunneiersamarbeidet på Bryn, Levende by og og Flott Gjort.

Siden oppstarten høsten 2022 har det blant annet vært marked, familiedag, kulturnatt og innflyttingsfest med kunstutstilling. I mars inviteres det blant annet til følgende spennende arrangementer:

Live podcast onsdag 8. mars kl. 19.00

Dyrk Bryn vil feire kvinnedagen med å løfte frem sterke og viktige kvinnestemmer. Sammen med DEKODET inviteres det derfor til live podkast om Kunstig Intelligens med Ishita Barua og Ingeborg Frøysnes.

Ishita er kåret til en av Norges 50 fremste tech-kvinner i 2022 for hennes forskning på utvikling og bruk av teknologier for AI i klinisk praksis; «… jeg har forsket på teknologi innen helsevesenet og hvordan AI på nyttig og effektivt vis kan benyttes til å fange opp forstadier til tarmkreft. Jeg håper på denne måten å inspirere andre unge jenter og kvinner og vise at du kan drive med teknologi på ulike måter og fra ulike innfallsvinkler»

Ingeborg er spesialrådgiver for politikk og digitalisering i Finansforbundet, og jobber spesielt med hvordan kunstig intelligens og fintech påvirker finansnæringen. Tidligere har hun jobbet som politisk rådgiver med spørsmål knyttet til kunstig intelligens, edtech og gründer-bedrifter. Hun kommer fra jobben som COO i Anzyz Technologies, en start-up som bruker kunstig intelligens innenfor tekstanalyse (NLP-teknologi).

Det åpnes opp for en spørsmålsrunde på slutten – så publikum oppfordres til å komme med spørsmål. baren vil være åpen hvis noen ønsker å kjøpe seg noe å drikke underveis.

Mer om arrangementet her.


Pikekorets bingokonsert torsdag 23. mars fra kl. 18.00

Dette blir en helaften med bingo, der du mellom slagene får høre sanger av bl.a. Muse, DeLillos og Tom Waits. Bingoen ledes av Pikekorets egen bingoentusiast, Heidi Marie Vestrheim, en dreven quizmaster både på TV og brun pub. Konserten starter kl.19.00.

Pikekoret beskrives som en gjeng med forhenværende piker, nåværende damer. Siden 2006 har dette «venners-venner koret» sunget et repertoar av pop, rock, country og vise, med vekt på 80- og 90-talls musikk. Låtene er i stor grad arrangert av de fantastiske dirigentene Nina Mortvedt og Mai Elise Solberg, begge kjent fra vokalgruppen «Små grå». Pikekoret har opptrådt på TV-programmer som «4-stjernes middag» og «Kongen befaler», de har vært gjester på Mannskorets konserter og holdt en rekke egne konserter på steder som Sentralen, Ingensteds og Grünerløkka Brygghus.

Mer om arrangementet her.


Kilde og bilder: Dyrk Bryn

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email