Markedsdager på Bryn Senter: Tilbyr gratis standplass for lokale lag og foreninger
Gå tilbake

Markedsdager på Bryn Senter: Tilbyr gratis standplass for lokale lag og foreninger

24. mai 2022

– Vi har mange flotte lag, foreninger, organisasjoner og kreative krefter i områdene rundt oss. Vi tilbyr dem å bruke markedsdagen på Bryn Senter 18. juni som gratisarena for å vise frem seg selv og det de har å tilby, sier senterleder Sasha Ytternes.

Bryn Senter arrangerer sine populære markedsdager 16.-18. juni. Som vanlig betyr dette aktiviteter for store og små – og gode tilbud og kampanjer i mange av de vel 60 butikkene, spisestedene og helsetjenestetilbyderne i senteret. Lørdagen flytter flere av dem ut til stands på plassen foran senteret.

20 gratisplasser – «først til mølla»

Nå tilbyr senteret lokale aktører profileringsmuligheter i form av gratis stands lørdag 18. juni. De 20 dedikerte plassene vil fordeles etter «først-til-mølla-prinsippet» – og påmeldingene må sendes innen 1. juni til post@brynsenter.no

«Det fantastiske mangfoldet av lag, foreninger, veldedige organisasjoner og kunstnere betyr mye for miljø og folk i områdene rundt oss. Som møteplass vil vi gjerne tilby aktører i nærområder som Bryn, Høyenhall, Østensjø, Etterstad og Helsfyr muligheten til å presentere seg, hva de gjør og hva de tilbyr. Markedsdagene våre pleier å trekke mye folk – og er en fin informasjons- og profileringsarena, sier Sasha Ytternes ved Bryn Senter.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email