Manpower kjøper Workshop Bryn-Helsfyr | Manpower kjøper Workshop
Gå tilbake

Manpower kjøper Workshop

26. februar 2013

Manpower kjøper Workshop Bemanning og Kompetanse, Norges største bemanningsspesialist innen bygg og anlegg.

ManpowerGroup i Norge øker satsningen på bygg- og anleggssektoren gjennom kjøp av 100 % av aksjene i Workshop Holding AS, som igjen eier 100 % av aksjene i Workshop Bemanning og Kompetanse AS. Dette vil styrke ManpowerGroups posisjon innenfor bygg og anlegg, en av de raskest voksende sektorene innen bemanningsbransjen.

Workshop Bemanning og Kompetanse, som har hovedkontor i Østensjøveien 43, på Bryn-Helsfyr, er et ledende bemanningsselskap innenfor bygg- og anleggsektoren og Norges største spesialist innenfor sektoren.

– Vi har utviklet Workshop til en ledende leverandør og samarbeidspartner mot blant annet mellomstore til store entreprenører og har lagt vekt på en tydelig profil, faglig styrke, fleksibilitet og kvalitet, sier administrerende direktør i Workshop, Kristin Slyngstad. -Vi ser frem til å få en stor industriell aktør som ManpowerGroup i ryggen, for å fortsette vår utvikling mot å kunne levere stadig bedre landsdekkende løsninger til våre kunder og tilby våre ansatte et spennende arbeidsmiljø.

På bildet sees adm. dir. Kristin Slyngstad i Workshop Bemanning & Kompetanse og Thor Bendik Weider, konserndirektør i Manpower Norge.

Pressemelding kan i sin helhet leses her.

(Bilde: Workshop, Bygg.no)

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
manpower_oppkjop_workshop_02 manpower_oppkjop_workshop_02 manpower_oppkjop_workshop_03 manpower_oppkjop_workshop_03