Mange nye leieavtaler og storinnflytting i Bryn-Helsfyr-området
Gå tilbake

Mange nye leieavtaler og storinnflytting i Bryn-Helsfyr-området

6. desember 2019

Økende fokus på grønn mobilitet forsterker bydelsutviklingen på Bryn-Helsfyr, der det i høst er signert nye og forlengede leieavtaler for ca 20000 kvm kontorarealer.

Medregnet disse er det så langt i år inngått nye, forlengede og utvidede leieavtaler for over 60000 kvm i eksisterende og nye kontoreiendommer i området.

– Tilgang på miljøvennlig, effektiv transport vektlegges stadig sterkere. Nærhet til sentrum og et av byens beste kollektivtilbud bidrar til utviklingen av Bryn-Helsfyr-området mot en levende del av byen. På et par år har flere tusen mennesker flyttet inn i nye kontorbygg og boliger, og enda flere venter på prosjekter under bygging, sier Stig Jensen i Bryn-Helsfyr-samarbeidet.

Leieavtaler for ca 20000 kvm

Ferd Eiendom har den siste tiden inngått leieavtaler for 3878 kvm i nybygget Brynsveien 14, der Sophies Minde Ortopedi AS allerede har startet innflytting. Lowell Norge AS flytter inn på 2356 kvm i andre kvartal 2020, mens Mediq Norge AS og Anticimex AS nå har signert leieavtaler for henholdsvis 1471 og 521 kvm i eiendommen.

I Bryn Eiendoms portefølje på Bryn er det forlenget 8 leieavtaler på totalt 4245 kvm, utvidet en leieavtale med 850 kvm og signert 6 nye leieavtaler på totalt 3910 kvm.

I Jotne Eiendoms Grenseveien 107 på Helsfyr har Sirkel Materialgjenvinning AS, Electi Business Partner AS og Helsereiser AS flyttet inn på tilsammen 965 kvm for 5 år. Skogstad Sport AS har signert en 5-års leieavtale for 250 kvm i 5 år med innflytting første februar 2020.

AS Green Cube Innovation Holding og Union Project Management AS har signert leiekontrakter på de siste ledige arealene i nybygget Valle Wood. SAJA melder om en ny leietaker på 1600 kvm i en av eiendommene selskapet forvalter på Brynseng, og OCH Ortopedi AS har signert en 10 års leieavtale og flyttet inn på 2320 kvm i Helsfyr Panorama.

Det er forlenget en og inngått to nye leieavtaler i Maya Eiendoms portefølje på Bryn. Tece Norge AS forlenger med 5 år i Østensjøveien 9. Modulvegger AS leier 958 kvm i Brynsveien 18 fra juni 2020, mens Martinsen & Brodahl AS leier 458 kvm i Surstoffveien 5.

Bryn Eiendom, Helsfyr Panorama, Jotne Eiendom, Ferd Eiendom, SAJA og Maya Eiendom er blant 20 deltakere i Bryn-Helsfyr-samarbeidet, som jobber for å fremme Bryn-Helsfyrs utvikling som attraktivt kontor- og boligområde.

For mer informasjon om Bryn-Helsfyr og Bryn-Helsfyr-samarbeidet:

Bilder:
Flyfoto: Foto: Nyebilder.no
Bilde fra Helsfyr kollektivterminal: Foto: Bryn-Helsfyr-samarbeidet

besøk: www.bryn-helsfyr.no – eller kontakt: Stig Jensen (koordinator i samarbeidet); stig.jensen@bryn-helsfyr.no

Om Bryn-Helsfyr:
Bryn-Helsfyr ligger tett på Oslo sentrum og har et av byens beste tilbud på miljøvennlig transport. Nå blir området en enda mer levende del av Oslo og Hovinbyen – der du kan jobbe, bo, leve og oppleve. Med nye, topp moderne boliger, skoler, barnehager og kontorbygg – og stadig flere sosiale møteplasser og aktivitetstilbud.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
OSLO 20191611FlyfotoFoto: nyebilder.no OSLO 20191611FlyfotoFoto: nyebilder.no JPR3 JPR3