Mange forlenger og nye virksomheter og butikker kommer inn: Leier over 30.000 kvm på Bryn og Helsfyr
Gå tilbake

Mange forlenger og nye virksomheter og butikker kommer inn: Leier over 30.000 kvm på Bryn og Helsfyr

5. oktober 2023

Deltakerne i Bryn-Helsfyr-samarbeidet har de de siste månedene inngått nye, utvidede og reforhandlede leieavtaler for over 30.000 kvm kontorareal på Bryn og Helsfyr.

I sommer meldte BundeEiendom om en ny leieavtale med Oslobygg KF i sitt nybygg, Helsfyret, i Grenseveien 82 på Helsfyr. Oslobygg leier 10.000 kvm og flytter inn når bygget står ferdig høsten 2024.

Like etter ble det kjent at Mestergruppen har signert en 10-årsavtale med Entra om leie av 5.000 kvm kontorlokaler i Brynsengfaret 6 på Bryn. Konsernet flytter hovedkontoret dit i første kvartal 2025. Nylig signerte ABK-Qviller en leieavtale på 8 år for 3.300 kvm i samme bygg – med innflytting sommeren 2024.

Les også: «Nå går T-banens linje 2 og 3 øst for helsfyr igjen»

Maya Eiendom, som nylig utvidet sin eiendomsportefølje på Bryn gjennom kjøpet av eiendommen Nils Hansens vei 18, har inngått nye og reforhandlet avtaler for totalt ca 1.500 kvm i sine eiendommer i området. De aktuelle leietakerne er Indunor AS, PSO Regnskap AS, Oslo Varelager AS, Kreno AS og Ildfluen AS.

Bryn Eiendom har den siste tiden inngått 7 nye og utvidede leieavtaler for totalt over 2.000 kvm i sine eiendommer på Bryn. Blant annet leier Leo revisjon AS og Solid Entreprenør til sammen 726 kvm i Brynsengveien 2. Dolphin Interconnect Solutions AS utvider leiearealet i Nils Hansens vei 8, der Norske Meierifolks Landsforening forlenger sitt leieforhold. I Østensjøveien 32 har ARCA friskere arbeidsplasser forlenget leieavtalen på 686 kvm, som blant annet rommer treningshall, ballhall og spinningsal.

Les også: «Gammel T-banetrassé blir ny turvei mellom Brynseng og Hellerud stasjon»

SAJA melder om det er inngått 19 nye og reforhandlede leieavtaler for til sammen 9.315 kvm i ulike eiendommer selskapet drifter og forvalter på Bryn og Helsfyr.

Det er også inngått en rekke nye leieavtaler i Bryn Senter. I sommer åpnet både Vinmonopolet og Anton Sport nye butikker i senteret, og en avdeling av serveringstilbudet «Der Peppern Gror» er på vei inn. H&M åpner en ny HOME-avdeling i senteret 12. oktober – og vil ha hele butikken klar 2. november. I november åpner også Telenor en ny butikk på plan 2.

BundeEiendom, Entra, Maya Eiendom, Bryn Eiendom, SAJA og Bryn Senter er blant deltakerne i Bryn-Helsfyr-samarbeidet, der eiendomsaktører driver langsiktig omdømmebygging av Bryn og Helsfyr som attraktive nærings- og boligområder.

(Flyfoto: Nyebilder.no)

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email