Lowell Norge til Bryn-Helsfyr: Ny leietaker i Brynsveien 14
Gå tilbake

Lowell Norge til Bryn-Helsfyr: Ny leietaker i Brynsveien 14

28. august 2019

Ferd Eiendom ønsker Lowell Norge AS velkommen som ny leietaker i nybygget Brynsveien 14, der Sophies Minde er på vei inn. Lowell sikret seg toppetasjen i nybygget på Bryn-Helsfyr og flytter inn i nye lokaler i andre kvartal 2020.

Lowell er Europas nest største aktør innen kreditthåndtering og tilbyr helhetsløsninger innen fakturering, betalingstjenester, inkassotjenester, kjøp av fordringer og omfattende analysetjenester.

Kontoreiendommen Brynsveien 14 nærmer seg ferdigstillelse. Første leietaker, Sophies Minde Ortopedi, flytter sin hovedavdeling fra Aker og skal være klar til å ta i mot pasienter i eiendommens tre nederste etasjer fra slutten av september.

Nybygget, som er utviklet av Fred Eiendom, ligger sentralt langs Østensjøveien og har gangavstand til både Bryn og Helsfyr kollektivknutepunkt. Det rommer totalt ca. 650 arbeidsplasser, og har fortsatt ledige arealer. Bygget får både café, bedriftsrestaurant og en flott takterrasse. Kontorene er miljøsertifisert til Breeam Very Good, med passivhusskall og energiklasse A.

I tillegg er det etablert gode, grønne mobilitetsløsninger for leietakerne i bygget. Les mer om dette i artikkelen «Tilbyr grønn mobilitetspakke til leietakere og nærområdet».

Finansdirektør i Lowell, Kay Wågbø, forteller hvorfor selskapet valgte Brynsveien 14:

Lowell er et selskap i vekst og trenger moderne lokaler med fleksible løsninger for et dynamisk arbeidsmiljø. Vi kjenner området godt og ser på Bryn som et meget attraktivt område med sin sentrale beliggenhet. Det er enkelt tilgjengelig enten du kommer med bil, buss, tog eller bane. Når prosjektet i Brynsveien 14 dukket opp oppfylte det alle våre krav. Det har blant annet noen meget spennende, miljøvennlige løsninger våre ansatte gleder seg til å ta i bruk, som grønne mobilitetsløsninger, samt et eget sykkelverksted. Vi er sikre på at disse lokalene vil gjøre Lowell til en enda mer attraktiv arbeidsgiver og bidra til å oppfylle vårt mål om å gjøre kreditthåndtering bedre for alle.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
DSC02277 DSC02277 takterrasse-2000x1395 takterrasse-2000x1395 DSC02068 DSC02068