Lokale aktiviteter helgen 30. september – 2. oktober
Gå tilbake

Lokale aktiviteter helgen 30. september – 2. oktober

30. september 2022

After work og Åpent hus ved Oslo Håndversdestilleri på fredag? Hjemmekampfest på stadionspuben lørdag? Eller kanskje en kunstutstilling eller søndagsjazz ved kulturhuset ved Alnaelva? Her er noen av de lokale helgeaktivitetene.

 

After Work med omvisning ved Oslo Håndverksdestilleri fredag 30/9:

Fredag fra kl. 16.00 er det igjen Åpent  Hus i Oslo Håndverksdestilleri i Nils Hansens vei 12 på Bryn. Som alltid blir det hyggelig stemning, spennende, lokalproduserte drikker og mulighet for en lærerik omvisning i selve produksjonslokalet.

Får mer info – besøk Facebooksiden!


Stadionpub’en Øst rigger opp til kamp på Intility Arena lørdag 1/10:

Dørene og serveringen åpner kl. 12.00 – og følgende kamper vises på storskjermer;

Kl. 1330 Arsenal – Tottenham (ute og inne)
Premier League:
Kl. 1600 Liverpool – Brighton
Kl. 1600 Crystal Palace – Chelsea (send forespørsel til Øst)

Eliteseriekampen mellom hjemmelaget Vålerenga og Strømsgodset starter kl. 18.00 på Intility Arena. I den forbindelse setter Øst opp 27 meter varmetelt på utsiden. Teltet åpner kl. 15.00, og det serveres Biff stroganoff.

Holde deg oppdatert på Østs Facebook-side.


Helgekonserter på Olsen på Bryn

Matserveringen har åpnet og noen gamle kjente retter er gjeninnført,  de populære helgekonsertene fortsetter – og det blir nye aktiviteter.

Fredag 30/9 spiller den norske fusion-gitaristen Børge Olsen og hans band, og lørdag sørger bandet Trell for stemningen med en perfekt blanding av sanger du ikke husket og sanger du aldri kan glemme.

Hold deg oppdatert om alt som skjer på Olsens webside!

Utstilling og søndagsjazz på Kruttverket

På kulturhuset Kruttverket i urskogen langs Alnaelva blir det en spennende kunstutstilling lørdag 1/10 og søndag 2/10 – og søndagsjazz. Mer informasjon på stedets Facebookside. 

Og husk alltid å bruke de fantastiske turområdene langs Alnaelva mellom Bryn og Kværnerbyen, og i området rundt Nordre Skøyen Hovedgård.

FOR Å NEVNE NOE…GOD HELG!

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email