Lokale aktiviteter helgen 19. – 21. august
Gå tilbake

Lokale aktiviteter helgen 19. – 21. august

19. august 2022

After work i Åpent Destilleri, live-konserter, Vålerenga-dagen eller innkjøp til skolestart. Kanskje en tur i et av byens flotteste naturområder? Her er noen av de lokale helgeaktivitetene.

«After work» ved Oslo Håndverksdestilleri

Fredag åpner Oslo Håndverksdestilleri i Nils Hansens vei 12 på Bryn igjen sine dører og holder «Åpent destilleri» fra kl. 16.00-22.00.

«Gjestene kan forvente seg smilende servitører og bartendere, samt mulighet for kalde drikker med prisvinnende innhold produsert på stedet, en liten omvisning om de ønsker og alt i alt en strålende start på helgen», skriver de i en melding.

Oversikt over arrangementene på stedet her.


Stadig mer aktivitet på Olsen på Bryn

Matserveringen har åpnet igjen, og fra 18. august blir det tidvis quiz og musikkbingo. De populære helgekonsertene fortsetter.

Fredag 19 august spiller D,yer Maker. Dette Led Zeppelin tribute-bandet har musikere i toppklasse. Med bla Ørjan Kvalvik og Tom Arne Fossheim. Kjøp billetter her! 

FULLT: Lørdag 20 august blir det Åpningsfest med bl.a. Chris Medina. Stedet hadde bare plass til 130 gjester og ble fullbooket på rekordtid.

Hold deg oppdatert om alt som skjer på Olsen Facebookside!


Søndagsjazz på Kruttverket

…er et kulturhus med galleri, scene, kafé og bar i Arnljot Gellines vei 41 – en rask gåtur fra både Helsfyr og Brynseng kollektivknutepunkt.

Søndag 21. august åpner stedet på ny sine dører og arrangerer Søndagsjazz fra kl. 19.00 – 21.00. Gratis adgang.

Hold deg oppdatert om alt som skjer på Kruttverkets Facebook-side


Bryn Senter

Legg turen innom Bryn Senter – for eksempel for å fylle opp kjøleskapet med kvalitetsmat for helgen eller hvis du trenger nye klær til høstens jobb- eller skolehverdag. Sjekk alle de gode tilbudene i forbindelse med skolestart her!


Opplev hele Vålerenga i helgen

Det startet i Vålerengaparken torsdag og avsluttes med kamp på Intility Arena søndag.

Det er veldig mye som skjer rundt Vålerenga-familien denne helgen, og det startet allerede i Vålerengaparken torsdag kveld. Etter to år med pandemi er nemlig Østkantspellet endelig tilbake. Over 100 aktører serverer deg kraftpakka «Neste Kamp – Comeback!». Historien om Vålerenga, bydelen, klubben og folka på østkanten pakkes inn i dine musikalske Vålerenga-favoritter. Les mer om billetter her (PS: Det er forestillinger hver dag fra torsdag-søndag)

Lørdag 20. august er det den store Vålerenga-dagen på Vallefeltet ved Helsfyr. Da samles alle idrettene under Vålerenga-paraplyen fra klokka 10.00 til 15.00. Alle idrettene vil presentere seg selv gjennom morsomme aktiviteter, konkurranser og mye lek og moro. Arrangementet er helt gratis! Les mer om Vålerenga-dagen her!

Lørdag ettermiddag er det byderby når Vålerengas damelag får besøk av Lyn på Intility Arena ved Helsfyr, og alle som er innom Vålerenga-dagen på Vallefeltet kommer gratis inn på Toppseriekampen. Oppgjøret mot Lyn har avspark klokka 17.00. Mer om billetter her!

Søndag kveld kl. 18.00 er det Vålerengas herrelag som skal i aksjon på Intility Arena. Tromsø kommer på besøk til hovedstaden og alle studenter i hele Oslo er velkommen på kamp for kun kroner 99,-. Les mer om billetter her!

Og husk alltid å bruke de fantastiske turområdene langs Alnaelva mellom Bryn og Kværnerbyen, og i området rundt Nordre Skøyen Hovedgård.

FOR Å NEVNE NOE…GOD HELG!

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email