Lokale aktiviteter 16. – 19. mars
Gå tilbake

Lokale aktiviteter 16. – 19. mars

15. mars 2023

After work og musikkbingo torsdag, konserter fredag og lørdag – og marked for hele familien søndag. Dette skjer i Bryn-Helsfyr-området resten av denne uken.

 

AFTER WORK PÅ TREWERKET (I VALLE WOOD VED HELSFYR):

Torsdag 16/3 kl. 16 – 18.00

Trewerket inviterer til after work med digg mat, musikk, shuffleboard og god stemning. Ta med deg en eller flere kolleger – og book ditt bord her!

 

MUSIKKBINGO OG KONSERTER PÅ OLSEN PÅ BRYN (ØSTENSJØVEIEN 64)

Torsdag 16/3 fra kl. 19.00

«Torsdager i oddetallsuker = musikkbingo på Olsen på Bryn. Du trenger verken musikk- eller bingokunnskap for å delta, kun godt humør og et glimt i øyet!

Alle deltakere får utdelt kveldens spilleliste og bingobrett med bingo-pen. Man gjetter hvilken sang som spilles, ser hvilket tall sangen har og krysser av på bingo brettet. Får du fem sanger på rad har du bingo. Kvelden ledes igjennom av vår bingovert Erik Engen som serverer musikken og en solid porsjon tørr humor. Musikken varierer i 5 ulike kategorier fra uke til uke som feks 80s, 90s, rock, pop, filmmusikk, hip hop, norsk, country, elektronisk, boyband, one hit wonders osv. Låtene vil være gjenkjennbare for de fleste og det kreves ingen forhåndskunnskaper annet en å huske musikken du har vokst opp til, hørt på radioen i bilen eller sunget til av full hals i dusjen. Ta med venner og bekjente og møt opp på Olsen torsdager fra kl.19. Det er gratis å delta!»

Fredag 17/3:

I år er det 41-årsjubileum for Bjølsen Valsemølles debut album «Fem på midnatt». Nå kommer albumet for første gang ut digitalt, og i tillegg slipper bandet en helt ny låt og musikkvideo!

Den nyeste singelen «Krevende Landskap» ble sluppet fredag 4.mar 2022s, og handler om et band som gjennom over 40 år har gått den lange og harde veien i den norske musikkbransjen. Bare å glede seg til Vålerenga kjerke & andre klassikere. Kjøp billetter her! 

Lørdag 18/3:

«Denne lørdagsettermiddagen inviterer The Northern Followers til «Irsk Ettermiddag» hos Olsen på Bryn. De seks musikerne fra Kolbotn, Ski og Oslo inviterer til fest med god stemning og gjerne allsang. Med seg har de låter fra det irske skattkammeret, med artister som Dubliners, Waterboys, The Pogues, Van Morrison og flere. Dette blir gøy!» Kjøp billetter her: 

Senere på lørdagskvelden, nærmere bestemt fra 21.30 – 23.30 – spiller Tante Gørilds Hobbyorkester. Kjøp billetter her!

 

NYTT MARKED PÅ DYRK BRYN (BRYNSVEIEN 1 RETT VED BRYNSENG T-BANE)

Søndag 19/3 kl. 12.00-17.00

«Vi gleder oss til å fylle lokalet på Brynseng med flotte stands hvor du finner lokalprodusert kunst og håndverk, gjenbruksskatter, både secondhand og vintage, design&interiør, samleobjekter og mer! Det blir også servert deilige hjemmelagede dumplings av @authenthicasiaoslo og hjemmebakte cookies av @mister.coookie, mer søtsaker som vafler og kaffe finner du også på markedet vårt denne søndagen! Det blir også Raslebot workshop! På denne workshopen kan du lage ditt eget selvgående fantasidyr. Velg mellom forskjellige tredeler med hode, ben og kropp som du kan dekorere. Disse setter du sammen med ben av ståltråd. En krets med batteri og vibrasjonsmotor kobles til, som gjør at roboten våkner til liv. Raslebotten kan gå forover, bakover eller i ring, men pass på så den ikke hopper av bordet!
Kom sammen, kom alene og kom akkurat som du er! Håper vi sees på Dyrk Bryn!» Finn ut mer på Facebook!

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email