Lokal eksperthjelp til den spesielle firmaturen
Gå tilbake

Lokal eksperthjelp til den spesielle firmaturen

15. juli 2019

Har firmaet noe å feire, vil du arrangere et annerledes kick off – eller ønsker du rett og slett å gjøre stas på dine kollegaer? Escape Travel på Helsfyr hjelper deg gjerne med ideer og hele arrangementet.

Å dra på tur med kollegaer skaper både glede og samhold i arbeidsplassen, og jobbglede både smitter og selger.

Escape Travel i Fredrik Selmers vei 6 har en egen avdeling for firmaturer – et kreativt og profesjonelt team som ønsker å skape WOW-opplevelser og gode minner.

«Å arrangere en firmatur er ingen spøk – her må du være på ballen hele tiden og det er lett å glemme de små detaljene. Vi tenker på dette for kunden. Vi har lang erfaring med å lage vellykkede turer, og vi tar hånd om alt fra A til Å slik at alt går på skinner», sier Jessica Velde, prosjektleder i Escape Travel.

Med hele verden som arbeidsarena kan dette teamet arrangere firmaturer enten det er en langhelg i en europeisk storby eller en eksotisk reise til et annet kontinent.

«Men vi må ikke glemme Norge! Man trenger nemlig ikke reise langt for å finne spennende steder for team-building, kurs og konferanse eller andre firma-events», sier Jessica.

Selskapets top 10-destinasjoner for grupper;

Riga
Bordeaux
Svalbard
Verona
Malaga
Nice og Cote D’Azur
Gdansk – Sopot
Barcelona – Sitges
Istanbul
Lisboa

Escape Travel vil gjerne ha enda bedre kontakt med sine nabobedrifter i Bryn-Helsfyr-området, og oppfordrer til å ta kontakt for en hyggelig uforpliktende prat.

«Vi inviterer gjerne på en kopp kaffe eller lunsj, eller møter opp hos bedriften, for å fortelle mer om hva vi kan gjøre og diskutere ideer og muligheter», avslutter Jessica.

Gruppebildet: Line, Inger Line, Anne Merete, Jessica og Kjersti i Escape Travel hjelper deg gjerne den neste firmatur!

 

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Summerski 2  218.jpg Summerski 2  218.jpg friends toasting with red wine after the harvesting friends toasting with red wine after the harvesting Escape firmateam Escape firmateam