Logica inngår strategisk samarbeid med Synergi Solutions
Gå tilbake

Logica inngår strategisk samarbeid med Synergi Solutions

13. mai 2008

Logica inngår strategisk samarbeid med Synergi Solutions og overtar 25 konsulenter, i følge en pressemelding på www.logica.no.

Logica og Synergi Solutions AS har inngikk 9. mai en strategisk samarbeidsavtale og overdragelse av 25 konsulenter, med Logica som den overtagende part. Logica Norge har stor fokus på sin Olje og Gass virksomhet i Stavanger, og for Synergi Solutions har det vært et mål å nå ut i det globale markedet med sin meget konkurransedyktige løsning for operasjonell risikostyring.

Årsakene til samarbeid er flere. For Logica var det en strategisk viktig beslutning å få muligheten til å bli en eksklusiv integrasjonspartner, da det er viktig for kundene å ha en langsiktig og kompetent partner på operasjonell risikostyring. For Synergi Solutions var Logicas sterke leveransekraft og det faktum at selskapet er etablert i 36 land verden over, avgjørende.

Ved å nå overta et ekspertisesenter i Stavanger, vil man kunne tilby kundene en global partner på profesjonell hånderting av risikostyring. Synergi Solutions leverer markedets mest fleksible og kostnadseffektive HMS- og risikostyringsverktøy. Denne typen tjenester er svært verdifulle for de markedssegmenter Synergi opererer i, som inkluderer olje og gass miljøet.

– Vi har stor tro på at dette samarbeidet vil gi oss ytterligere muligheter til å levere de beste løsninger til våre kunder innenfor også dette fagområdet, sier Tor Malmo, CEO i Logica Norge. – Synergi Solutions markedsledende teknologi og svært imponerende kundeportefolie vil være et verdifult bidrag i leveransekjeden. Vi har en forpliktelse overfor våre kunder til å levere innovative og markedsrettede løsninger som skal være med på å understøtte og videreføre deres markedsposisjoner, sier Malmo.

– Synergi® er et etterspurt system for operasjonell risikostyring og det er viktig for eksisterende og nye kunder å kunne tilby global kundestøtte og tilpasninger. Vi har i en periode vært på jakt etter en global partner som kan tilby dette, og vi er derfor nå svært tilfreds med Logica avtalen. Dette unike samarbeidet som gjør at markedet har tilgang til kundestøtte og vedlikehold globalt, samtidig som vi kan ha økt fokus på eget salg, salg via partner og videreutvikling av kjerneproduktet; Synergi® ” sier Olaf Larssæther, CEO i Synergi Solutions AS.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email