Logica får fornyet tillit hos Acta
Gå tilbake

Logica får fornyet tillit hos Acta

20. november 2008

Logica, som har kontorer på Bryn-Helsfyr i Oslo, har vært totalleverandør for IKT-tjenestene til Acta siden 2002. I følge en pressemelding har Logica nå fått fornyet tillit når avtalen skulle fornyes.

Det er duket for en utvidelse av avtalen, som nå inkluderer serverdrift, datakommunikasjon, IP telefoniløsning, voicerecording, applikasjonsforvaltning, CRM drift og utvikling samt hardware service. Avtalen er inngått for 3 nye år, med en intensjon på ytterligere to år, og verdien over 3 år er på NOK 56 millioner.

– Det er viktig at Acta ønsker å videreføre det vi i Logica ser på som en strategisk avtale. Å få nye tre år, med mulighet for forlengelse, sier oss at Acta ser verdien i sitt samarbeid med Logica. Dette er en spesiell kunde for Logica, da vi i dette tilfellet har sydd sammen en avtale som inkluderer vår ”Blended delivery” leveranse modell. Vi har i denne leveransemodellen optimalisert leveransene både med hensyn på kvalitet, kompetanse og kostnad for kunden. Acta er en spennende kunde og vi ser frem til å gjennomføre gode leveranser til dem, sier Geir Glømmi, divisjonsdirektør i Infrastructure Management i Logica.

– Vi har gjennom mange år hatt tid til å bli kjent med det Logica leverer, og er godt fornøyd med den reforhandlede avtalen. Vi har utviklet en tett og god relasjon til Logica, som vi føler vi har en god dialog med, og at de kjenner vår virksomhet godt, sier IT direktør i Acta, Jostein Viken.

Kilde: Pressemelding fra Logica

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email