Live-musikk helgen 15.-17. september
Gå tilbake

Live-musikk helgen 15.-17. september

15. september 2023

Denne helgen blir det både hardrock, blues og ELG på Olsen på Bryn – og søndagsjazz på Kruttverket.

Fredag- og lørdag på Olsen på Bryn

Fredag fra kl. 21.30:
Rock The Night omtaler seg som det første og eneste norske Europe tributeband’et. Det ble dannet i 2017 og har gjestet diverse scener rundt om i Norge, blant annet i Trondheim, Oslo, Drammen, Stavanger og Bryne. Bandet består av drevne og gode musikere: Vokal : Jarle Nyheim Trommer: Eskil Engen fra (Hydra / popheads) Keyboard: Geir Bratland (Dimmu Borgir) Bass: Roy Karlsen fra (wildfire) Gitar: Kenneth Skogheim fra (Aces) Kor: Anette S Hoel fra (Friends the 90’) «Vi leverer Europe slik de var i storhetstiden på 80-90 tallet og i original utgave. Europe var et av de største «hardrock band», skriver bandet selv.

Lørdag fra kl. 15.00:
James at Last er et meget erfarent bluesrockband, som har holdt det gående i mange år og spilt utallige gigs. Bandet liker å gjøre sin egen vri med låtene de spiller, og henter låtmateriale fra: Fabulous Thunderbirds, The Blues Band, Tottas Bluesband, John Mayall, Muddy Waters, m.fl.

Lørdag fra 21.30:
ELG: «Frontvokalisten i Dance With a Stranger har over flere år bygget opp sin egen solokarriere og utviklet seg til å bli en av våre mest populære artister. Hans evne til å formidle tekst og melodi med sin helt særegne vokal, ble sågar omtalt på Hver Gang Vi møtes, som «å lage kunst på TV». ELG vant også tittelen «århundrets stemme» på TV2 i 2018. Samme året gav han ut det norskspråklige albumet «Ei merkelig tid». ELG er en familiekjær og samfunnsengasjert artist, oppvokst i Kristiansund hvor været har en stor plass i folks hverdag. Dette gjenspeiler seg i flere av de Norske tekstene på hans siste album. På scenen er han bedre enn noensinne. Det er sterke og jordnære tekster i ELGs univers, noe publikum setter stor pris på. En konsert med ELG består av flere låter fra det nye albumet, men også publikumsfavoritter fra hans tidligere album«, står det på billettkjøpssiden.

Billetter til disse og øvrige av høstens konserter på Olsen på Bryn fås kjøpt her

Aldersgrensen er 20 år, og 80% av kapasiteten i lokalene er ståplasser på konsertkveldene. Matserveringen stenger kl 20:00.

Søndagsjazz på Kruttverket

Hver søndag fra fra kl. 19.00 er det live-jazz i kulturhuset Kruttverket ved Alnaelva. I samarbeid med Det Andre Kollektivet presenterer Kruttverket et sett med uforglemmelige låter som har bidratt til å bringe jazztradisjonen videre gjennom generasjoner med musikere. I andre sett blir det ny musikk fra den aktuelle kreative jazzscenen;

Kruttverket skriver følgende om søndagsjazzen på sin Facebook-side: «Kollektivmedlem, saksofonist og komponist Sol Léna—Schroll, er kjent fra en rekke band både fra den norske og franske jazzscenen. Under høstens søndagsjazz vil han guide publikum gjennom et knippe standardlåter, samt et sett med original (ny) musikk. Ved å invitere til to ulike sett som representerer mange tiår med tradisjon og innovasjon, håper vi å utfordre lytteren og å vekke dens nysgjerrighet – kan man trekke noen linjer mellom musikken i de to settene? Det Andre Kollektivet er et musikerfellesskap bestående av norske og franske musikere, og arbeider for å skape tettere bånd mellom de to landene samt å skape arenaer hvor ny kreativ musikk utfoldes»

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email