Lindorff kjøper ABN AMROs datterselskap Solveon
Gå tilbake

Lindorff kjøper ABN AMROs datterselskap Solveon

2. oktober 2012

Lindorff, som i Norge har hovedkontor i Fyrstikkalleen 1-3 på Bryn-Helsfyr, har kjøpt opp inkassoselskapet Solveon, et datterselskap av ABN AMRO Bank N.V. i Nederland.

Oppkjøpet styrker ifølge en pressemelding Lindorffs posisjon som den foretrukne partner i bank- og finansbransjen i Europa, og vil gjøre Lindorff Nederland til markedsleder innen betalingsoppfølging for banker i det nederlandske markedet.

Avtalen med ABN AMRO kommer etter at Lindorff er blitt valgt som hovedpartner for betalingsoppfølging av både Deutsche Bank i Tyskland og Banco Santander i Spania. Lindorff har allerede lignende samarbeidsavtaler med de ledende nordiske bankene og forsikringsselskapene.

– Oppkjøpet er en del av Lindorffs langsiktige strategi for å bli Europas ledende leverandør av inkassotjenester til bank- og finansbransjen. Etter oppkjøpet av Solveon vil Lindorff være markedsledende i alle landene vi er tilstede i. De ansatte i Solveon er kjent for sin kompetanse og kunnskap om den nederlandske bank- og finansbransjen. Sammen med Lindorffs tunge kompetanse innen betalingsoppfølging vil vi kunne sette en ny standard for bransjen og skape mange spennende muligheter for videre vekst, sier Endre Rangnes, konserndirektør i Lindorff Group, i meldingen.

Kundene vil dra nytte av Lindorffs styrke til å investere i kompetanse og teknologi for å ytterligere profesjonalisere den nederlandske inkassobransjen. Samtidig vil de ansatte jobbe for et internasjonalt selskap hvor deres spesialkompetanse utgjør virksomhetens kjerne, og som er kjent for sin profesjonelle og rettferdige behandling av skyldnere, ansatte og kunder.

– Lindorff er ansett som en troverdig partner med høy etisk standard, noe som er svært viktig i dagens tøffe økonomiske klima i Europa, sier Endre Rangnes.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Fyrstikkalleen 1og3_Fasade Fyrstikkalleen 1og3_Fasade