Leverer arealeffektive parkeringsløsninger i Rogaland
Gå tilbake

Leverer arealeffektive parkeringsløsninger i Rogaland

27. april 2012

Multiparking, leverandøren av plassbesparende parkeringsløsninger som har hovedkontor i Brynsalleen 4 på Bryn-Helsfyr i Oslo, melder om høy aktivitet i vekstregionen Rogaland.

Det er for tiden høy byggeaktivitet i regionen, og prosjektleder i Multiparking, Thordur Rafn Bjarnason, har hendene fulle med prosjektering for en rekke nye bygg i Sandnes- og Stavanger-området

Byggherre Hans Ree og prosjektleder Arild Magne Lunde er først ute i Rogaland med sitt parkeringsanlegg på Torjå i Bryne. De vil derimot få selskap av flere i de nærmeste månedene, med tre nye anlegg på trappene. Først ut er SV Betong med sitt prosjekt «Nygaarden» som vil installeres i løpet av sommeren.

Det er høy byggeaktivitet i regionen, og prosjektleder i Multiparking, Thordur Rafn Bjarnason, har hendene fulle med prosjektering for en rekke nye bygg i Sandnes og Stavanger området. Ifølge selskapet vil Rogaland ganske sikkert bli den viktigste regionen utenfor Østlandet de kommende årene, med Bergen som en sterk konkurrent.

På Torjå er det installert et halvautomatisk Trendvario T4300-system med 29 p-plasser. Kjelleren har med bruk av denne løsningen en arealbruk på kun 9kvm BTA per p-plass.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
helautomatisk_image helautomatisk_image kombinasjon_image3 kombinasjon_image3