Leter etter bidrag til global innovasjonskonkurranse
Gå tilbake

Leter etter bidrag til global innovasjonskonkurranse

14. mai 2012

Det internasjonale Global Innovation Venture Partner Programme (GIVP) er i gang. Hvis du har utviklet en innovativ teknologi eller tjeneste, kan du være med å knive om den internasjonale seieren i England i september 2012.

Dette fremgår av en nyhetsmelding fra Logica, som i Norge har hovedkontor i Grenseveien 86 på Bryn-Helsfyr i Oslo:

Formålet med konkurransen er å finne bedrifter og organisasjoner med innovative produkter og løsninger, hvor vinneren gjennom et nært samarbeid med Logica får hjelp til å nå ut med sine tjenester både i Norge – og internasjonalt.

I fjor deltok over 400 selskaper i konkurransen og svenske Vergic AB og brittiske Embarcadero Technologies stakk av med delt førsteplass internasjonalt. Det plukkes ut vinnere både på nasjonalt plan og globalt. I 2012 er konkurransen utvidet til å inkludere 3 nye land, blant annet Norge. I år deltar altså Norge, Spania, Marokko, Storbrittania, Frankrike, Nederland, Sverige, Finland, Portugal og India.

Har du en innovativ løsning, teknologi eller tjeneste som fortjener oppmerksomhet?

Du kan nominere selskaper du mener har skapt innovativ teknologi eller it-løsninger og som fortjener internasjonal oppmerksomhet og tilgang til Logica’s kundepool. Du kan nominere selskaper du ikke kjenner direkte, gjerne små eller mellomstore gründerforetak.

Slik melder du deg på
Deltakere i konkurransen kan også melde seg på direkte selv via denne nettsiden: www.logica.com/givp . Du kan også nominere kandidater som du mener fortjener å vinne. Send gjerne denne lenken videre til ditt kontaktnettverk!

Det er etablert et panel i Norge som skal gå gjennom alle de norske nominasjonene og søkerne. Ca. 5 selskaper blir plukket ut til å presentere sitt konsept. Av disse plukkes det ut én nasjonal vinner som får reise til England i september.

Spørsmål?
Ta kontakt med det norske panelet ved ingjerd.jevnaker@logica.com, eller markeds- og kommunikasjonsdirektør Logica Norge, Graciella.garmann@logica.com

 

Kilde: Logica

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
_MG_2093 _MG_2093