Lekker designskriver fra HP
Gå tilbake

Lekker designskriver fra HP

20. november 2008

Er det nødvendig at en blekkskriver ligner en grå kasse som man helst vil gjemme fordi den skjemmer innretningen i hjemmet og ikke er like pen som den bærbare datamaskinen? Nei, mener HP, som i følge en pressemelding nå lanserer en trådløs designerskriver med myke former i sort pianolakk og magnesium.

Inntil nå har man måtte lete forgjeves etter en godt designet alt-i-ett-skriver som tar seg godt ut i hjemmet. Men verdens største leverandør av skrivere, Hewlett-Packard (HP), som har sitt norske hovedkontor på Bryn-Helsfyr i Oslo, lanserer nå den nye trådløse blekkskriveren Photosmart C4599 All-in-One. En skriver som i følge pressemeldingen godt kan stå fremme og pryde bordet.

– Vi har hatt stor suksess med våre bærbare datamaskiners nye design. Derfor har designerne nå laget en flott skriver i samme tidløse, sorte look, slik at datamaskin og skriver matcher hverandre. Den nye skriveren er pen og kan stå fremme, også i stuen sammen med designermøbler, sier Leiv Fasmer, markedssjef hos HP Norge.

Lekkert design, flotte utskrifter
Photosmart C4599 All-in-One er designet med myke former i sort pianolakk og magnesium. Men det er ikke bare designet som er pent. Utskriftene er også flotte. Den trådløse skriveren skriver ut bilder i høy kvalitet og teksten blir like svart som skriveren. Du kan skrive ut og kopiere opp til 30 svart/hvitt-sider i minuttet og 23 fargesider i minuttet, mens skanneren klarer en oppløsning på opptil 1200 ganger 2400 dpi.

Det er mulig å skrive ut direkte fra hukommelseskort uten bruk av datamaskinen. På det 3,3 cm store fargedisplayet velger du de bildene som skal skrives ut. Den kompakte skriveren – 43,3 cm bred, 29 cm dyp og 16,2 cm høy – støtter den trådløse standarden Wi-Fi 802.11g/b og kan brukes med MacOS.

HP Photosmart C4599 er en Limited Edition som kun er på det norske markedet i en begrenset periode frem til jul. Den lanseres i utvalgte butikker i oktober til en veiledende pris på 1.499 kroner inkl. moms.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email