Leier ut 2.300 kvm i Brynsveien 5
Gå tilbake

Leier ut 2.300 kvm i Brynsveien 5

1. september 2014

SAJA har inngått avtale med ingeniørfirmaet Alfsen og Gunderson om utleie av 2.300 kvm i Brynsveien 5 på Bryn-Helsfyr. Leieavtalen er på 10 år, og selskapet flytter fra nåværende lokaler på Ensjø sommeren 2015.

Presseinformasjon
Oslo, 1. september 2014

SAJA fyller opp på Bryn

Alfsen og Gunderson AS er et norsk ingeniørfirma med 70 ansatte og spesialkompetanse innen vann-, luft-, tørke- og renseteknikk. Selskapet ble etablert i 1926 og har hatt hovedkontor på Ensjø i 52 år.

Nå har selskapet besluttet å flytte hovedkontoret til Brynsveien 5, et kontorbygg på totalt 6.000 kvm rett ved siden av Brynseng T-banestasjon. Alfsen og Gunderson vil leie totalt 2300 kvm, og planlegger innflytting i juni 2015.

– Bryn-Helsfyr har trolig byens beste tilgjengelighet via vei og kollektivtilbud. Det har utviklet seg til et attraktivt næringsområde hvor man får høy standard til fornuftig pris. Brynsveien 5 har bra beliggenhet og gode parkeringsforhold – og vi setter pris på at utleier selv er lokalt representert, sier Haakon L. Bryhn i Alfsen og Gunderson.

Vellykket strategi

Utleier, SAJA, er et samarbeid mellom SAAS Eiendom og Jahre Eiendom, som har eiet eiendommer på Brynseng siden 1970. SAJA drifter eiendommene Brynsveien 5, Brynsveien 2-4 og Østensjøveien 39/41, som alle ligger tett på Brynseng T-banestasjon. De har et totalareal på ca 15.000 kvm, og er fullt utleid.

I tillegg til å bli bedre rustet for helhetlig utvikling, var formålet med sammenslåingen å effektivisere, forbedre og øke kvaliteten på driften av eiendommene.

– Vi har blitt et godt rustet eiendomsselskap som kan sikre leietakerne god drift, tett oppfølging, og mulighet for tilpasning av arealer og andre endrede behov. Leieavtalen med Alfsen og Gunderson er et godt eksempel på at flere bygninger på et sted gir en mulighet til å levere et mer sammensatt produkt til våre kunder. Alfsen og Gunderson får en god langsiktig løsning som tilfredsstilte både ny og eksisterende leietakeres behov på en god måte, sier Hans-Petter Lien i SAJA.

SAJA er en av deltakere i Bryn-Helsfyr-samarbeidet, der eiendomsaktørene driver langsiktig omdømmebygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet. Men selskapet har også sterk tro på en videreutvikling av produktet Bryn.

– Området utmerker seg som kommunikasjonsknutepunkt, både for t-bane, tog og bil, noe som blir stadig viktigere ettersom Oslo vokser og fortettes. Og brukerundersøkelser og tilbakemeldinger fra leietakere vitner om høy trivsel og lojalitet. Vi ser et betydelig potensial for å gjøre små og større grep i nærområdet ved Brynseng T-banestasjon, som vil løfte trivselen og brukervennligheten ytterligere, og vil gjerne samarbeide med sporveien og andre grunneiere for å finne gode løsninger, sier Lars Olav Jahre i SAJA.

Alfsen og Gunderson ble etablert i 1926 og er et norsk ingeniørfirma med spesialkompetanse innen vann-, luft-, tørke- og renseteknikk. I tillegg til egne produkter og systemløsninger markedsfører selskapet spesialprodukter fra ledende produsenter i Europa og Japan. Primærmålgruppene er industri, offshore, shipping, kommuner og energiprodusenter. Skreddersydde anlegg basert på egenutviklet teknologi eksporteres over hele verden.

Bildet: SAJA har inngått avtale med ingeniørfirmaet Alfsen og Gunderson om utleie av 2.300 kvm i Brynsveien 5 på Bryn-Helsfyr.

For mer informasjon, kontakt:
Lars Olav Jahre, SAJA
Mobil: 95 80 11 12, e-post: loj@saja.no, www.saja.no

For mer informasjon om Bryn-Helsfyr og Bryn-Helsfyr-prosjektet:
Besøk: www.bryn-helsfyr.no – eller kontakt:

Per Kristian Lundquist (koordinator og talsmann i prosjektet)
Telefon: 901 99 016, e-post: lundquist@bryn-helsfyr.no

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email