Leier 8000 kvm i nytt bygg på Helsfyr
Gå tilbake

Leier 8000 kvm i nytt bygg på Helsfyr

8. juli 2021

Statens vegvesen har signert ca. 8000 kvm i nybygget Valle Vision på Helsfyr, der 500 ansatte flytter inn i da bygget vil stå ferdig i andre kvartal 2023.

Dette fremgår av www.velgvalle.no.

Valle Vision er det tredje byggetrinnet av i alt fire på Valle. Prosjektet har byggestart høsten 2021, og blir på 20 000 kvm fordelt på 14 etasjer . Det blir et av Oslos mest moderne kontorbygg og sertifiseres BREEAM NOR Excellent.

Statens vegvesen skal leie 3-7 etasje og lager/arkiv i kjelleren. Virksomheten, som har lang fartstid i Bryn-Helsfyr-området, flytter ikke langt.

– Statens vegvesen er veldig fornøyd med å ha inngått leieavtale i Valle Vision på Helsfyr. Etter 20 år på Bryn vender vi tilbake til kjente trakter, sier Tomas Miøen i Statens vegvesen.

Kontorlokalene i Valle Vision er utformet for å være inspirerende, praktiske og rasjonelle, med store vindusflater som sikrer lyse og gode arbeidssoner. Alle etasjer inneholder møterom, minikjøkken og garderober. Det legges opp til inntil to etasjer med fleksible arealer, som skal ivareta endringer av arealbehov til leietakerne.

– Vi ønsker Statens vegvesen velkommen til Valle Vision. Vi er glade for at en så viktig samfunnsbygger ønsker seg til Valle, sier asset manager Lars Erik Wogsted i UNION Eiendomskapital.

UNIONs value- add fond, UREF II kjøpte Valle-prosjektet av NCC Property Development Norge i 2019. Det står nå igjen to byggetrinn, Valle Vision og Valle Value. Hele prosjektet er ferdigstilt i 2024 og skal da fremstå som en pulserende kontordestinasjon med aktivitet hele døgnet.

Kilde og illustrasjoner: www.velgvalle.no

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email