Leier 7050 kvm og etablerer nytt proffsenter i Østensjøveien
Gå tilbake

Leier 7050 kvm og etablerer nytt proffsenter i Østensjøveien

10. januar 2023

Optimera har inngått en leieavtale med Maya på 7050 kvm i Østensjøveien 9, der det åpner et nytt proffsenter på 5000 kvadratmeter. Flisekompaniet viderefører sin proffbutikk i deler av arealet.

MAYA er det mest kjente varemerket i konsernet IK Gruppen, som investerer i, utvikler og drifter eiendom i Oslo og Akershus.

Østensjøveien 9 er en av selskapets 13 næringseiendommer sentralt i Bryn-Helsfyr-området i Oslo. En annen av disse eiendommene er Bruvin Park, et nytt og moderne kontorbygg på ca 6 700 kvm der eiendomskonsernet nylig samlokaliserte sin egen virksomhet. Maya planlegger også et nytt kontorbygg på naboeiendommen til Brynsveien 16 i disse dager.

Les også: «På plass i fullsatt nybygg – vil utvikle naboeiendommer i samme stil»

Nytt Optimera proffsenter

Med beliggenhet innenfor Ring 3 får det nye senteret i Østensjøveien 9 en nøkkelrolle i Optimeras videre satsing i Oslos proffmarked. «Anlegget har sentral beliggenhet og enkel adkomst fra både E6 og Ring 3. Optimera har allerede fem byggevarehus i Stor-Oslo, i tillegg til et stort regionalt distribusjonslager i Østre Aker vei for utkjøring til kunder i Oslo, Akershus og Østfold», skriver selskapet i en pressemelding.

I tillegg til et tradisjonelt sortiment med trelast, tyngre byggevarer og maling, vil anlegget romme temperert listverksrom og spesialistkjeden Montasjeutstyr, en fullsortimentsbutikk for verktøy, festemidler og arbeidstøy.

Etableringen på Helsfyr blir et sterkt supplement til de allerede eksisterende betjeningspunktene vi har, sier Erlend Gjelsvik, Regiondirektør for Optimeras Region øst.

Fellesnevneren er at alt skjer under tak, med drive-through, opplastingssoner og parkering til butikk.

Optimera har allerede en stor organisasjon som betjener hele det profesjonelle markedet i Oslo. Optimera Proff Helsfyr får ifølge meldingen 12 nye medarbeidere som skal bistå kundene på anlegget inkludert rådgivning på løsninger og produktvalg.

Optimera er Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2000 ansatte og over 15 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Montér, Montasjeutstyr, Optimera Proff, Optimera Byggsystemer, Optimera Logistikk, Optimera Handel, Rencon og Igland Garasjen. Optimera er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain.

– Selv om mange kunder gjerne velger tilkjøring til byggeplassen, ser vi at fysisk tilstedeværelse for tilgang på varer og rådgivning også er svært viktig, spesielt for små og mellomstore kunder. Enkel adkomst, gjerne ved trafikknutepunkter slik som Helsfyr, er da en kritisk suksessfaktor, sier Gjelsvik.

Kent Brunvoll, Eiendomsdirektør i Maya, er glad for å få på plass en så solid og bra leietaker som Optimera i Bryn Næringspark, og ser frem til et godt samarbeid i tiden fremover.

Bildetekst, fasadebilde (Foto: Maya): Optimera har inngått en leieavtale med Maya på 7050 kvm i Østensjøveien 9, der det åpner et nytt proffsenter på 5000 kvadratmeter.

 

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email