Leier 5000 kvm ved kollektivknutepunktet Bryn
Gå tilbake

Leier 5000 kvm ved kollektivknutepunktet Bryn

14. juli 2023

Mestergruppen har signert en leieavtale med Entra om leie av kontorlokaler i Brynsengfaret 6 på Bryn. Konsernet flytter sitt hovedkontor dit i løpet av første kvartal 2025.

Avtalen omfatter leie av totalt ca 5000 kvadratmeter og har en varighet på 10 år, i følge en melding fra Entra.

– Vi er meget fornøyde med å ha funnet nye, effektive og fremtidsrettede lokaler for Mestergruppen. I tillegg til byggets og nærområdets kvaliteter har Brynsengfaret 6 en svært attraktiv beliggenhet med umiddelbar nærhet til t-bane, tog, buss og ring 3, sier Johan Jørgen Holst, Direktør Eiendom i Mestergruppen.

Les også:  «Oslobygg KF valgte nybygg på Helsfyr som nytt hovedkontor»

Brynsengfaret 6 ligger sentralt på Bryn, ca. 50 meter fra Brynseng T-banestasjon. Det er også gode buss- og togforbindelser kun få minutters gange fra eiendommen. Foruten nærheten til gode kollektivmuligheter rammes bygget inn av naturskjønne Svartdalsparken og Alnaelva og bidrar til å skape en unik følelse. I tilknytning til hovedbygget ligger den gamle fabrikkbygningen Spinneriet, som en spennende markør i Bryns historie.

Vi ser frem til å ønske Mestergruppen velkommen til oss i Entra og til Brynsengfaret 6 med Bryns beste beliggenhet, sier direktør for Eiendomsforvaltning i Entra, Kjetil Hoff.

Les også: «Maya bygger utleieleiligheter på Bryn»

Eiendommen som nå skal oppgraderes, får ifølge meldingen fellesfasiliteter som personalrestaurant med en fantastisk utsikt, resepsjon og et stort møteromssenter, i tillegg til treningsrom.

– I Brynsengfaret 6 tilrettelegges det for effektive og fleksible arbeidsplasser som skal møte kunnskapsbedrifters behov og med et servicenivå som skal gi en sømløs hverdag for ansatte og besøkende. Samtidig vil vi ha fokus på bærekraft ved oppgraderingen. Vi tror eiendommen vil bli et godt verktøy for å tiltrekke seg kompetent arbeidskraft som bidrar til Mestergruppens og andre leietakeres verdiskapning, forteller Hoff.

 

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email